Ana SayfaDedikoduBerkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden!

İlgili Postlar

Berkay’a Kafa Atan Arda’ya Bir Şok da Kayınpederinden!

Popçu Berkay’la yaşadığı kavga sonrası hapsi istenen ünlü futbolcu Arda Turan’a bir şok da kayınpederi Sabri Doğan’dan geldi. Arda’ya bir Hayal Kırıklığı Dağı daha olan Kayıppeder Sabri Doğan olanlara nasıl tepki gösterdi? Merak edilen tüm detaylar haberimizde..

Arda Turan’a Dava Açan Eski Şoföründen Açıklama Geldi!

Berkay’a Kafa Atan Arda’ya Bir Şok da Kayınpederinden!.. Sabri Doğan’dan Geldi!

Gece kulübünde şarkıcı Berkayla yaşadığı tartşma sonucu mahkemelik olan futbolcu Arda Turan kayınpederin tepkisi aldı ve kızdırdı. 8 buçuk aylık hamile olan Aslıhan Doğan’ın olaylardan yıpranması baba Sabri Doğan’ı harekete geçirdi. İddiaya göre Aslıhan Doğan’ı kendi evine alan baba Sabri Doğan, damadı Arda’ya ‘Kızım doğurana kadar burada kalacak’ şeklinde resti çekti.

Arda Turan kimdir?

Baba Sabri Doğan, Arda'ya Rest çekti! ile ilgili görsel sonucu

Hastahanedeki Silahlı Görüntüleri Türkiye Gündemde Bomba Etkisi Yaratmıştı!

Takvim’in haberine göre; Popçu Berkay’la yaşadığı olaylı geceden sonra Türkiye’nin gündemine yerleşen Başakşehirli futbolcu Arda Turan’a bir şok da eşi Aslıhan Doğan’ın ailesinden geldi. Geçtiğimiz hafta Berkay Şahin’in eşi  Özlem Ada Şahin’e tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan tartışmada Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırmıştı. İkilinin hastaneye taşınan kavgasında Arda’nın elinde silahla hastahanedeki görüntüleri Türkiye gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

12,5 Yıla Kadar Hapis

İlk duruşmanın 30 Ocak 2019’da görülmesine karar veren yüce mahkeme; futbolcunun, ‘cinsel taciz’, ‘kasten yaralama’, ‘Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme’, ‘ruhsatsız silah bulundurma’ suçlarından 12,5 yıla kadar hapsini istendiği iddia ediliyor.

Baba Sabri Doğan, Arda’ya Rest çekti!

Olay gecesi şok yaşayan 8 buçuk aylık hamile Aslıhan Doğan, soluğu hastanede almıştı. Bu Skandal Olay, Aslıhan Doğan’ın Ailesi’ni kızdırdı ve Aslıhan’ın babası Sabri Doğan olaya müdehale etti.

Ä°lgili resim

Aslıhan Doğan Turan’dan flaş açıklama!

“Aslıhan Doğurana Kadar Bizde Kalacak”

İddiaya göre baba Sabri Doğan, kızlarını olayın hemen sonrasında kendi evine götürdü. Çubuklu Vadi Evleri’nde oturan baba Sabri Doğan’ın aynı sitedeki damadı ArdaTuran’a, “Kızım karnı burnunda evde tek başına, sen gecelerde eğleniyorsun. Aslıhan doğurana kadar bizde kalacak” diye tepki gösterdiği öğrenildi. Arda Turan’nın baba evindeki eşini gördükten sonra kendi evinde tek başına kaldığı konuşulurken, ara sıra kendi evine uğrayan Aslıhan Doğan’ı annesi Güler Hanım’ın bir an olsun yalnız bırakmadığı da iddialar arasında geliyor.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler