Ana SayfaÜnlülerAslıhan Doğan Turan'dan flaş açıklama!

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan Turan’dan flaş açıklama!

Aslıhan Doğan Turan’dan flaş açıklama! Eşi Arda Turan’ın Berkay ile yaşadığı kavganın ardından açıklama yapan Aslıhan Doğan Turan, sürpriz bir açıklama daha yaptı. Aslıhan Doğan Turan, yeni açıklamasında neler dedi? Olay hakkında yeni açıklamasında hangi ifadeler yer aldı? Aslıhan Doğan Turan’ın flaş açıklaması haberimizde…

Arda Turan’dan son dakika açıklaması!

Arda Turan ve Berkay kavgası

Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan kavganın yankıları devam ederken, Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, olayı şöyle anlatmıştı: “Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem’i göndereyim ‘konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda yumruk attı.”

Arda Turan kimdir?

Aslıhan Doğan Turan’dan ilk açıklama

Olayın ayyuka çıkmasının ardında, Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Doğan Turan’da “Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah’ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3.şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar…” açıklamasını yapmıştı.

Berkay Şahin kimdir?

Özlem Ada Şahin, Aslıhan Doğan Turan’ı aradı

Esin Övet, konu hakkındaki yazısında Özlem Ada Şahin ile konuştuğunu söyleyerek “Özlem sabah 06.00’da Aslıhan Doğan’ı arayıp bu yaşanan olayları tek tek anlatıyor. Hem de gözyaşlarıyla.” demişti.

Özlem Katipoğlu kimdir?

Özlem’e sorar mısınız, kitabı ne zaman çıkıyor?

Aslıhan Doğan Turan, açıklamanın ardından 2. Sayfa programının sunucularından Gülşen Yüksel Salt’a mesaj göndererek yeni bir açıklama yaptı. Turan, “Özlem’in bende numarası bile yok. Özlem bana mesaj attı ‘konuşmamız lazım’ dedi. Ben bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım. ‘Bana bir müsade Özlemcim, bana bu olayı kocam anlatır’ dedim. Bana başka bir şey de anlatamadı zaten. Özlem’e sorar mısınız, kitabı ne zaman çıkıyor? Beni tanıyorsunuz. Ben dürüst bir insanım.” dedi.

Aslıhan Doğan Turan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler