Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan hakkında karar çıktı! Mahkeme ne karar verdi?

İlgili Postlar

Nihat Doğan hakkında karar çıktı! Mahkeme ne karar verdi?

Nihat Doğan hakkında karar çıktı! İki kız kardeşi evinde alıkoyduğu iddia edilen türkücü Nihat Doğan hakkında başlatılan savcılık soruşturması tamamlandı. Mahkeme, Nihat Doğan hakkında ne karar verdi? Nihat Doğan ceza aldı mı? Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan’ın Eski Sevgilisi: Bildiğim Çok Şey Var

Nihat Doğan hakkında soruşturma tamamlandı

Ünlü türkücü Nihat Doğan’ın, yaşları 11 ve 16 olan iki kız kardeşi alıkoyduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. İddia neticesinde Doğan hakkında başlatılan savcılık soruşturması tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcılığı’nca soruşturmada sona gelindi.

Nihat Doğan kimdir?

Nihat Doğan hakkında karar çıktı

Savcılığın, ailenin ve çocukların ifadesini almasının ve Nihat Doğan hakkındaki şikayetlerden vazgeçilmesi üzerine takipsizlik kararı verdiği ortaya çıktı.

Nihat Doğan’dan flaş açıklama

İddiaların gündeme geldiği günden itibaren birçok kii tarafından eleştiri oklarının hedefi olan Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle bir video paylaştı. Doğan, videosunda “Dünya tahta bir beşikle gelip, tahta bir baston ile gelip gideceğimiz bir yerdir. Topraktan geldik, toprağa gideceği, mesele çamurlaşmamak! empati yapmak, kendini sorgulamak, hatalarınla yüzleşmek insanlaşmıştır, hatada yanlışta, ısrar ise şeytani bir fıtrattır. Bir daha asla magazin programı yapmayacağım bu yüzden de, Üzdüğüm kırdığım hakkına girdiğim vebalini ve ahını aldığım başta @gulben123 Olmak üzre tüm sanatçı arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Ha bu arada ben programı bırakırken koltuğuma göz diken insanların bana adamlık dersi vermesi hükümsüzdür. Kimseyle kavga etmek gibi bir derdim de yok. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin hepimize bol kazançlar versin inşaAllah.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Ünlü türkücü Nihat Doğan, hakkında gündeme gelen iddiaların ardından sunuculuk yaptığı Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programdan ayrılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler