Ana SayfaÜnlülerFerdi Merter'in kızı vefasızlığa isyan etti

İlgili Postlar

Ferdi Merter’in kızı vefasızlığa isyan etti

Ferdi Merter’in kızı vefasızlığa isyan etti. Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden usta sanatçı Ferdi Merter’in kızı Almula Merter, babasına karşı büyük bir vefasızlık yapıldığını ifade etti. Almula Merter, özellikle Kiralık Aşk dizisi oyuncularına sitem etti. Detaylar haberimizde…

Ferdi Merter’in vefatı, sanat camiasını yasa boğdu

Ferdi Merter’in kızı vefasızlığa isyan etti

Geçtiğimiz ay 77 yaşındayken hayatını kaybeden usta sanatçı Ferdi Merter’in kızı Almula Merter, teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. Almula Merter, canlı yayında babasının hastalığından sonra kendisini aramayan Kiralık Aşk dizisi oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Alduç’a cenazeye katılmadığı ve aramadığı söyleyerek sitem etti.

Ferdi Merter Fosforoğlu kimdir?

Ferdi Merter'in kızı vefasızlığa
Ferdi Merter’in kızı vefasızlığa

Sanat camiasında herkeste bir hız bir hazmedememe durumu var

Almula Merter, gözyaşları içinde yaptığı açıklamada “Osman Sınav, Acı Hayat dizisinin oyuncularıyla yapımcısı ve Kiralık Aşk dizisi oyuncuları dahil kimse aramadı. Bir tek Kiralık Aşk dizisinden Onur Büyüktopçu arayarak her türlü destek oldu. Bu camiada cadı kazanı kaynıyor resmen. Mesela Demet Akalın’ı tanınmam ama oda bana çok destek oldu. Sanat camiasında herkeste bir hız bir hazmedememe durumu var. 65-70 yaşına geldiğinde ölmeni bekle diyorlar resmen. Bu camiayı 5-6 kişi kapatmış kimseyi sokmuyorlar. Türkiye’de ünsüzden geçilmiyor. Herkes ünlü. Yeni yetmeler çok hadsiz. Yeni oyuncuların bir ayda kazandığı parayı usta oyuncular yıllarca kazanamıyor. Babam son olarak Fi de oynadı ve ölüm sahnesiydi her yerinde borular vardı. O da son sahnesi oldu sonra aynı o sahnede olduğu gibi öldü.” diye konuştu.

Ferdi Merter’in vefatının ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlar şu şekildeydi

Oyuncu Behzat Uygur, “Bir tiyatro emekçisini daha kaybettik. Mekanın cennet olsun Ferdi Merter.” ifadelerine yer verdi.

Film – San Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu, “Babamız, abimiz, başkanımızdı. Film-San Vakfına 4 yıl boyunca çok büyük emekleri oldu. Onu hiç unutmayacağız. Çok üzgünüm. Nurlarda yat Ferdi Merter.” sözleriyle üzüntüsünü aktardı.

Oyuncu ve yönetmen Levent Tayman da “Türk tiyatrosunun duayeni Ferdi Merter’i, babamızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Sensiz zor olacak.” mesajıyla üzüntülerini bildirdi.

Oyuncu İpek Tenolcay ise “Allah senden razı olsun hocam, sevdirdiklerin, öğrettiklerin ve desteğin için. Nur içinde yat.” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler