Ana SayfaDedikoduNihat Doğan'ın Eski Sevgilisi: Bildiğim Çok Şey Var

İlgili Postlar

Nihat Doğan’ın Eski Sevgilisi: Bildiğim Çok Şey Var

Uzun zamandır hakkında çıkan iddialar ile magazin gündeminden düşmeyen Nihat Doğan’ın eski sevgilisi Selen Yakıcı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bildiği çok şeyi olduğunu söyleyen Yakıcı, taciz iddiaları ile alakalı konuştu. Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan Kimdir?

Nihat Doğan’ın Eski Sevgilisi: Bildiğim Çok Şey Var

Nihat Doğan’la 15 Temmuz 2016’da tanışan ve kendisine ‘darbe sevgilim’ diyerek 1 yıl aşk yaşayan Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması’nın finalistlerinden olan sunucu Selen Yakıcı, geçtiğimiz sene yaz aylarında ünlü türkücüden ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde hakkında iddialar olan Nihat Doğan, magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Eski sevgilisi Selen Yakıcı konuyla alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BJK TV’de sunuculuk da yapan Selen Yakıcı, hayatındaki pişmanlıklarının ilk sırasında Nihat Doğan’ın olduğunu açıkladı. “Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde ise, 11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoymaktan gözaltına alındı ve hakkında çok sayıda iddia ortaya atıldı. Siz onu yakından tanıyan biri olarak bu iddialara ne diyorsunuz?” şeklindeki soruya cevap veren Yakıcı, “Şöyle bir düşünün oturduğunuz yerden size bir ithamda bulunuyor mu kimse, ya da bana? Yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Fakat benim de bildiğim birçok şey var.” şeklinde açıklama yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler