Ana SayfaDedikoduArda Turan'dan "Bana Asıldı" İddialarına Cevap: Doğrudur Ama...

İlgili Postlar

Arda Turan’dan “Bana Asıldı” İddialarına Cevap: Doğrudur Ama…

Magazin gündeminde Arda Turan ve Berkay Şahin kavgasıyla sarsıldı. Arda Turan hakkında Berkay Şahin’in eşine asılması yönünde iddialar ortaya atıldı. Arda Turan konuyla alakalı açıklama yaptı. Detaylar haberimizde.

Berkay’ın Eşinden Şok İddia: Arda Bana Asıldı

Arda Turan’dan “Bana Asıldı” İddialarına Cevap: Doğrudur Ama…

Arda Turan ve Berkay Şahin’in kavga ettiği ortaya çıktıktan sonra iddiaların ardı arkası kesilmedi. Arda Turan’ın attığı yumruk sonucunda burnu kırılan Berkay’ın eşi Özlem Şahin, Arda’nın kendisine asıldığını “evli olmasan seni kaçırmazdım” dediğini ve bu sözler sırasında Berkay’ın bunu duyduğu iddia edildi. Bu iddialar ortalığı dahada karıştırdı.

Berkay Şahin Kimdir?

Bu iddia ile alakalı Arda Turan “Bugün gazetelerde çıkan haberle ilgili kısa bir açıklama yapmak isterim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir ‘Namus’ konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır. Doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun.” açıklamasını yaparak Özlem Şahin’e asılmadığının açıklamasını yaptı.

Arda Turan Kimdir?

Arda Turan’dan “Bana Asıldı” İddialarına Cevap: Doğrudur Ama…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler