Ana SayfaDedikoduEngelli Derneği Başkanından Çağla Şikel'e Suç Duyurusu!

İlgili Postlar

Engelli Derneği Başkanından Çağla Şikel’e Suç Duyurusu!

Magazin gündeminde gerek özel hayatı ile, gerek yaptığı işler ile sık sık konuşulan Çağla Şikel hakkında bulunan suç duyurusu ortalığı karıştırdı. Çağla Şıkel hakkında “engellilere yönelik hakaret içerikli sözler kullandığı” iddiasıyla Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Engelli Derneği Başkanından Çağla Şikel’e Suç Duyurusu!

Çağla Şıkel’den sert tepki: “Türk kadını bakımlı olsa aldatmayız” sözüne ateş püskürdü

Engelliler Derneği Başkanı, “Çağla ile Yeni Bir Güne” isimli programda, “Körler sağırlar birbirini ağırlar” diyen Çağla Şıkel’e “engellilere yönelik hakaret içerikli sözler kullandığı” iddiasıyla Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Konuyla alakalı muhabirlere açıklama yapan Topçi, engelliler adına şahıs olarak suç duyurusunda bulunduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Kendisi Türkiye’ye mal olmuş birisi. Şimdi biz toplumda engellilerin psikolojisini düzeltmeye çalışırken Çağla hanımın çıkıp da programında engellilere yönelik ‘körler, sağırlar birbirini ağırlar’ sözlerini kullanması gerçekten bizi çok rahatsız etti.

Çağla Şikel Kimdir?

Engellilerin engelini ön plana çıkarmak, bunları kullanmak gerçekten çok yanlış ve rahatsız edici. Biz de kendi yasal hakkımızı kullanarak avukat hanımın yardımıyla dilekçemizi yazıp savcılığa verdik. Kendisinden de tüm Türkiye’nin önünde engellilerden özür dilemesini bekliyoruz.” dedi. Çağla Şikel ise henüz konuyla alakalı bir açıklama yapmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler