Ana SayfaÜnlülerArda Turan'a Dava Açan Eski Şoföründen Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Arda Turan’a Dava Açan Eski Şoföründen Açıklama Geldi!

Arda Turan’a dava açan eski şoföründen açıklama geldi! Berkay Şahin ile yaşadığı kavga sonrası zor günler geçiren Arda Turan’a bir darbe de eski şoföründen gelmişti. Arda Turan hakkında dava açan eski şoför Aşkın Yıldırım, Turan ile ilgili ne söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Apartman Sakinlerinden Arda Turan’a Dava Şoku

Arda Turan'a Dava Açan Eski Şoföründen Açıklama Geldi
Arda Turan’a Dava Açan Eski Şoföründen Açıklama Geldi

Arda Turan’a dava açan eski şoföründen açıklama geldi!

Arda Turan’a dava açan eski şoföründen açıklama geldi! Şarkıcı Berkay’ı darp etmesinin basında haber olmasından sonra kötü günler geçiren Arda Turan’a bir darbe de eski şoförü Aşkın Yıldırım’dan gelmişti.

51 yaşındaki Aşkın Yıldırım; 7 yıl boyunca Arda Turan’ın şoförlüğünü yaptığını belirtip, ünlü futbolcunun kendisini haksız yere 20 nisan 2017 tarihinde işten çıkarttığını iddia etmişti. Şoförlüğün yanı sıra Arda Turan’a koruma hizmeti de verdiğini ekleyen Aşkın Yıldırım, aile yakınlarının ulaşım ihtiyaçlarını da kendisinin karşıladığını belirterek ünlü futbolcuya belirsiz alacak davası açtı.

Arda Turan kimdir?

Seni kaybetmek istemiyorum, ölene kadar beraberiz!

Önceki gün konu ile ilgili bir magazin programına bağlanan Aşkın Yıldırım, “Ben ailenin bir parçası gibiydim. Bir gün bana bir mesaj geldi. ‘Sen kimsin, benim çalışanlarıma nasıl küfür edersin’ yazıyordu. Ben kimseyle öyle bir konuşma yapmadım. Kim söylüyorsa yüzleştirin dedim, cevap gelmedi. Ben de o davayı açtım” diyerek kendisini ifade etti.

Arda Turan’ın bütün işlerine kendisinin koştuğunu ifade eden eski şoförü Aşkın Yıldırım, “Arda Turan Atletico Madrid’e gittiği zaman bana ‘Seni kaybetmek istemiyorum, ölene kadar beraberiz. Seni ailemin yanına bırakıyorum’ dedi. 6-7 sene yanında çalıştım. En son 2016 ya da 2017 yılında konuştum. Benden helallik istemeleri lazım ama kalkıp da öyle laflar edince… Birkaç ay bekledim, hiçbir geri dönüş olmayınca davayı açtım. Maaşımı elden alıyordum, sigortamı asgari ücretten yatırıyordu” diyerek mahkemeye verme sebebini açıkladı.

Arda Turan davanın reddini istedi

Aşkın Yıldırım’ın bu iddiaları karşısında bir cevap dilekçesi hazırlayan Arda Turan, Yıldırım’ın herhangi bir hak kaybına uğramadığını iddia ederek davanın reddini istedi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde geçtiğimiz hafta

görülen davada Aşkım Yıldırım avukatı ile birlikte hazır olurken, Arda Turan adına sadece avukatı geldi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler