Ana SayfaÜnlülerApartman Sakinlerinden Arda Turan'a Dava Şoku!

İlgili Postlar

Apartman Sakinlerinden Arda Turan’a Dava Şoku!

Apartman sakinlerinden Arda Turan’a dava şoku! Berkay Şahin’le arasında geçen tartışma sonucu Şahin’i darp eden Arda Turan’a bir dava şoku daha. Apartman sakinleri neden ünlü futbolcu için suç duyurusunda bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Pelin Karahan’ın eşinden Arda Turan açıklaması

Apartman sakinlerinden Arda Turan’a dava şoku!

Apartman sakinlerinden Arda Turan’a dava şoku! Son günlerde yazılı ve görsel basında şarkıcı Berkay Şahin ile yaşadığı tatsız olay yüzünden sıkça haber olan Arda Turan, şimdi de komşuları ile mahkemelik oldu.

İstanbul Sütlüce’de Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında binaları çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararları karşılanmadığı gerekçesi ile Arda Turan ve kardeşi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Arda Turan kimdir?

Apartman Sakinlerinden Arda Turan'a Dava Şoku
Apartman Sakinlerinden Arda Turan’a Dava Şoku

4katlı komşu apartman çökmüştü

Geçtiğimiz Temmuz ayında ünlü futbolcu Ara Turan’a ait İmrahor Caddesi üzerinde bulunan arsada temel açma çalışması sırasında toprak kayması yaşanmış ve arsaya komşu olan 4 katlı Ertürk Apartmanı çökmüştü.

Ertürk Apartmanı’nın sahibi bu çökmeye, yan parseldeki otel inşaatının neden olduğunu iddia ederken, projenin sahibi olan futbolcu Arda Turan ise kamuoyuna yaptığı açıklamada, yağmur sonrası yaşanan çökme nedeniyle yıkımın yaşandığını söylemişti. 

Geçtiğimiz günlerde Arda Turan ve kardeşi Okan Turan hakkında suç duyurusunda bulunan bina sakinleri, en kısa zamandan  arda Turan’a tazminat davası açacaklarını da belirtti.

5 kiracı gidip suç duyurusunda bulunduk

Arda Turan ve kardeşine tazminat davası açmaya hazırlanan bina sakinlerinden Orhan Dal, “Biz dışarı çıktıktan 10 dakika sonra bina çöktü. Ölümden döndük ve buna sebep olan ise yan taraftaki inşaattı. Eğer istinat duvarının altı boşaltılmasaydı bina çökmeyecekti. Ama buna rağmen ne maddi zararımız karşılandı ne de bu insanlar bize bir geçmiş olsun dedi. Biz uzunca bir süre bekledik ama kimseden ses çıkmayınca, 5 kiracı gidip suç duyurusunda bulunduk” diyerek yaşadıkları durumu özetledi.

Bina sahibi olan Emin Ertürk’de Arda Turan hakkında tazminat davası açacağını belirterek şunları söyledi:

Geçmiş olsun bile demedi

“Bu konu masada halledilebilirdi. Kimse Arda Turan’ın mal varlığını istemiyor. Sadece verdiği maddi zararı ödemesini bekliyorduk. Ama arayıp bir ‘geçmiş olsun’ bile demedi. Arda Turan’ın bir yardımcısı arayıp ‘Size döneceğim’ dedi ama o günden beri ses çıkmadı. Kaldı ki bu inşaat başladığında biz Arda Turan’ın babasına ulaştık ve inşaatın bu şekilde yapılması durumunda büyük zararlar yaşanacağını söyledik. Arsayı aldıklarında orada zaten bir istinat duvarı vardı. Ve yeni bir istinat duvarı yapılmadan, 23 yıllık istinat duvarının olduğu yerde yerin 4-5 metre altına kadar kazı yapıldı. Böyle bir mühendislik hatası olur mu? Yağmur bahane edilmesin. Bizim beklediğimiz tek şey insanlıktı. Arda Turan Başakşehirpor’dan helallik isteyeceğine, zarar uğrattığı kiracılarımdan helallik istesin.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler