Ana SayfaÜnlülerEce Erken’den Annesine Sert Yanıt!

İlgili Postlar

Ece Erken’den Annesine Sert Yanıt!

Sunucu Ece Erken’in annesi Nurhan Erken, sosyal medya hesabından kızıyla sorun yaşadığını dile getirmişti. Ece Erken’den annesine yanıt gecikmedi… Detaylar Haberimizde!

“Ben Yoruldum, Babası Babalık Yapsın”

Televizyon ekranlarının en başarılı sunucularından Ece Erken’in, bir süredir annesi Nurhan Erken ile küs olduğu ortaya çıkmıştı. Nurhan Erken’in dikkatli bir takipçisi, bir süredir kızı Ece Erken’in paylaşımlara beğeni ya da yorum yapmadığına dikkat etti. Bu takipçi, gözleminin neticesinde Nurhan Erken’e “Bir evlat anneye nasıl küsebilir?” şeklinde yorum yaptı. Nurhan Erken, gelen yoruma “Ece’yle alakası yok engellemeyi yapan bendim. Anneler kızınca gözü bir şey görmez. Ama sizleri rahatlatmak için engeli kaldırdım.” diye yanıt verdi. Ardından da, “Ben yoruldum biraz babası babalık yapsın” diye bir yorumda daha bulunarak, kızıyla yaşadığı problemi gözler önüne sermişti.

‘Evlatlarla Uğraşılmaz, İlgilenilir’

Bir süredir annesiyle küs olan Ece Erken, annesinin açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Sunucu, “Uğraşılacak ne yaştayım ne de kötü durumdayım. Anneler, babalar evlatlarıyla uğraşmaz, ilgilenir” diyerek annesine olan kızgınlığını dile getirdi.

Ece Erken ve Annesi Küstü Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler