Ana SayfaÜnlülerArda Turan Berkay’ın Burnunu Kırdı!

İlgili Postlar

Arda Turan Berkay’ın Burnunu Kırdı!

Medipol Başakşehir’de top koşturan Arda Turan ile şarkıcı Berkay birbirine girdi. Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırarken ünlü şarkıcı eşiyle birlikte hastanenin yolunu tuttu. Peki, Arda Turan ile Berkay neden kavga etti?

Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan’da ki Gizli Kalsın adlı mekandaydı. İkili  bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı ve kavgaya tutuştu. Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre kavga büyüyüp ikili birbirine girince Arda Turan, Berkay’ın burnunu kırdı. Bu olayın ardından Berkay ve eşi mekandan ayrılıp hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı.

Berkay’ın Terliklerinin Fiyatı Dudak Uçuklattı!

İşte Kavganın Nedeni!

İddiaya göre kavga Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e ”Çok güzel bir kızsın, bekar olsan seni kaçırmazdım” demesiyle başlıyor. Bu lafı duyunca çok sinirlenen Berkay da Arda Turan’a ”Gelsene seninle bir konuşalım” diyor. Ve o sırada ”Ne oluyor?” diyen Arda Turan, Berkay’a kafa atıyor.

Bu olayın ardından ne Arda Turan cephesinden ne de Berkay’dan bir açıklama gelmedi. Arda Turan daha önce futbolcu Caner Erkin ve gazeteci Bilal Meşe’ye de saldırmıştı.

Caner’in Dudağını Patlatmıştı

Hatırlanacağı gibi Arda Turan, Galatasaray’da oynadığı dönemde Caner Erkin’le de kavga etmiş milli futbolcunun dudağını patlatmıştı. İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner’in Arda’ya yönelik ”Kimsin lan sen, adam mısın?” sözleri duyulmuştu. Arda Turan geçen yıl da milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldırmıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler