Ana SayfaÜnlülerTarkan'dan kızını emziren eşi Pınar Tevetoğlu'na yasak!

İlgili Postlar

Tarkan’dan kızını emziren eşi Pınar Tevetoğlu’na yasak!

Tarkan’dan kızını emziren eşi Pınar Tevetoğlu’na yasak! Baba olduktan sonra kendini kızına adayan süper baba Tarkan, eşinin sağlığına çok dikkat ediyor. Kızı Liya’yı emziren Pınar Tevetoğlu’nun beslenmesi, Megastar Tarkan’a emanet. Tarkan, eşi ve kızı için kolları sıvadı. Detaylar haberimizde…

Tarkan’dan eşi Pınar’a Bir Jest Daha…

Tarkan’dan sağlıklı beslenme kontrolü

Dünyaca ünlü yıldız Megastar Tarkan, geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen kızı Liya ve eşi Pınar Tevetoğlu’nun sağlıklı beslenmesi konusuna el attı. Tarkan, şu sıralar kızı Liya’yı emziren eşi Pınar Tevetoğlu’nun beslenmesine pür dikkat ediyor.

Tarkan kimdir?

Tarkan’dan eşi Pınar Tevetoğlu’na yasak

Tarkan, geçtiğimiz Temmuz ayında dünyaya gelen kızı Liya ve henüz onu emzirme döneminde olan eşi Pınar Tevetoğlu’nun beslenmesine dikkat ediyor. Tarkan, emziren anne Pınar Tevetoğlu’na ambalajlı olan gıdaları yemeyi yasakladı. Konu için kolları sıvayan Tarkan, Pınar Tevetoğlu için organik ürünler getirtiyor.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Tarkan’ın organik siparişleri

Pınar Tevetoğlu’nun doğal beslenmesi için doğal ürünlere yönelen Tarkan, kurucusu olduğu İzmir’in Seferihisar ilçesinin Orhanlı Köyü’ndeki Doğa Okulu ve civar köylerde yetiştirilen organik ürünlerden sipariş ediyor. Tarkan’ın organik yumurtalardan sebze ve meyveye, katkı maddesi olmadan üretilen peynir ve zeytinyağına kadar pek çok ürünü sipariş ettiği öğrenildi.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun bebek heyecanı

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan Megastar Tarkan, yıllar önce hayranı olan, sonrasında aşk yaşamaya başladığı ve geçtiğimiz yıllarda evlendiği Pınar Tevetoğlu ile gerçekleştirdiği evliliğinden Liya isimli bir kız çocuğu sahibi oldu. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu çiftinin kızları, geçtiğimiz Temmuz ayında dünyaya geldi. Pınar Tevetoğlu, doğumunu Almanya’da gerçekleştirdi. Sağlıklı bir kız çocuk sahibi olan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu çifti, şimdilerde minik bebekleri Liya’yı büyütmenin heyecanını yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler