Ana SayfaÜnlülerGeçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri - (29 Nisan - 5...

İlgili Postlar

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri – (29 Nisan – 5 Mayıs 2019)

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri listesinde en çok dikkat çeken isim Kerimcan Durmaz oldu. Ünlülerin yoğun yaşadığı haberler listemizde! Kerimcan Durmaz’ın uçak tuvaletinde yaptığı cinsel içerikli paylaşımla birlikte gündemin yoğun olduğu hafta’da Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri listesini sizler için hazırladık.

Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz Hakkında Sert Açıklama Geldi!

Sosyal Medya fenomeni ve aynı zamanda DJ’lik yapan Kerimcan Durmaz’ın ünlülerle arasının iyi olduğu biliniyor. Bu olaydan sonra bir çok ünlü Durmaz’ın son yaptığını büyük bir tepki ile karşılarken Demet Akalın’ın bu konuda ne düşündüğü merak edilmeye başladı. Demet Akalın sessizliğini bozdu ve 2. sayfa programı sunucularına açıklamada bulundu.

Kibariye Dün Akşam Kızını Evlendirdi!

Kibariye’nin kızı Birgül Küçükbalçık’ın 2015 yılında rızası olmadan ilişkiye girdiği kişi ile karakolluk olmuştu. Aile ve Sosyal Politikalar devreye girmişti. Aynı kişi ile dün akşam kızını evlendiren Kibari’ye düğüne fazla kişiyi çağırmayarak aile arasında kutlamayı tercih etti.

Kerimcan Durmaz’dan Cinsel İçerikli Paylaşım!

Kerimcan Durmaz son dönemlerin sosyal medya fenomeni haline geldi. Aynı zamanda dj olan Durmaz, sosyal medya üzerinden sık sık tartışmalara dahil oluyor. Bazen arkadaşlarıyla, bazen de takipçileriyle tartışan Kerimcan Durmaz’ın bu tavrı oldukça tepki çekiyordu.

İbrahim Karakaş Dilber Ay’ın Kalp Krizinden Ölmediğini Açıkladı

Geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman Dilber Ay‘ın ölüm haberi yirmi senelik hayat arkadaşı İbrahim Karakaş’ı derinden yaraladı. Dilber Ay’ın cenazesi dün Düzce’de ailesi ve sevenleriyle birlikte toprağa verildi. Bugün gündüz saatlerinde bir magazin programına telefonla bağlanan İbrahim Karakaş, Dilber Ay’ın ölüm nedenin kalp krizi olmadığını, ölüm nedenin iltihap olduğunu açıkladı.

Hale Soygazi Davasında DNA Kararı

Geçtiğimiz sene Murat Şar, bir magazin programına katılarak, Hale Soygazi’nin annesi olduğunu ifade etmişti. Bu iddiaları reddeden Soygazi olay için mahkemeye başvurmuştu. Bugün görülen duruşmada, Hale Soygazi davasında DNA kararı mahkeme tarafından ele alındı.

Zilan Duru Gelecek Vaat Eden En İyi Kadın Oyuncu Seçildi

Sinema ve dizi oyuncusu Zilan Duru gelecek vaadeden en iyi kadın oyuncu seçildi. Başarısıyla övgü toplayan genç oyuncu son olarak Monica Belluci’ye olan benzerliğiyle dünya basınının ilgi odağı olmuştu.

Hadise, Erhan Çelik İle Aşk Yaşadığı İle İlgili İddialara Yanıt Verdi..

Kısa süre önce,  iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı merhum Mina Başaran’ın nişanlısı olan Murat Gezer ile ismi aşk dedikodularına karışan güzel şarkıcı Hadise yepyeni bir aşk dedikodusuyla karşı karşıya kaldı. Hadise’nin  kalbini, Gülben Ergen’in eski eşi olan ünlü haber spikeri 47 yaşındaki Erhan Çelik’e kaptırdığı iddiası Magazin gündemini sarstı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İlişkisinde Son Durum Ne?

Ayırldığı iddia edilen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ilişkisinde son durum ne? İkilinin yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları dikkat çekti!

Dilber Ay Yaşam Savaşını Kazanamadı..

Sevilen şarkıcı Dilber Ay dün kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam savaşını kazanamadı… Misafirlikte rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Dilber Ay öldü. Hayranlarını derinden yaralayan bu üzücü durumun sebebi neydi? Dilber Ay neden öldü?

Kerimcan Durmaz’dan Olay Video Hakkında Açıklama Geldi!

Sosyal medya fenomeni DJ Kerimcan Durmaz geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından cinsel içerikli bir video paylaşımı yapmıştı. Paylaşımını saniyeler içinde sildi ama binlerce takipçisi o videoyu gördü ve tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler