Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 25 Haziran - 1 Temmuz...

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 25 Haziran – 1 Temmuz 2018

Magazin haberleri açısından oldukça hareketli geçen geçtiğimiz haftanın öne çıkan olayları ve en çok okunan yazılarıyla ilgili bir derleme yaptık. Magazin gündemi derlemesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz, işte Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 25 Haziran – 1 Temmuz 2018

İşte 25 Haziran – 1 Temmuz’un en çok okunan haberleri

cansu-taskin

Cansu Taşkın’ın yeni pozu olay yarattı!

Cansu Taşkın, lüks bir markaya ait yeni otomobilinin markasını göstermeye çalıştığı fotoğrafı ile sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. Takipçileri, sosyal medya fenomenini “Porsche yazısını gördüyseniz düz durucam artık, boynum tutuldu”,”Cansu’dan araba şov”, “Görgüsüzlük”, “Kız iki büklüm olmuşsun”, “Boynun koptu kopacak” şeklinde yorumlar ile eleştirmişti.

ceyda-ates2-1

Ceyda Ateş’in cesur pozu nefes kesti!

Sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika’da yaşamaya başlayan ve yıllardır oyunculuk hayatına ara veren Ceyda Ateş, son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile sık sık adından söz ettiriyor. Ceyda Ateş’in son paylaşımı, nefes kesti.
amine-bu-duruma-cok-kizacak-777x400

Amine Gülşe bu duruma çok kızacak!

ABD ve İngiltere’de yapılan bu araştırmalar sonrasında en çok beğenilen futbolcular arasında yer alan Mesut Özil, kısa süre içerisinde kızlar tarafından takibe alındı. Vücudunu gösteren fotoğraflarla servis edilen Mesut Özil, böylece gündeme gelirken bu durumun en çok Amine’yi rahatsız etmesi bekleniyor.
eda-777x400

Eda Gök ve Emrah Albayrak Bir Araya Geldi

7 yıllık evliliklerini ihanet iddiası ile sonlandıran, herkese olayı televizyon programı vasıtası ile anlatan Eda Gök, kızı ile yaşamına devam etmekte. Tel celsede boşanan Eda Gök ve Emrah Albayrak, önceki gün kızları için bir araya geldi. Florya’da buluşan ikilinin fotoğrafları basına yansıdı. Eda Gök takipçileri kızı içinde bir araya gelse, bu fotoğraf karesine sosyal medyadan tepkili yorumlar yazdılar.
rus5

Rus kadınlarının güzellik sırrı nedir?

Rus kadınlar, bakımlı olmaya çok önem verir. Hani, “Makyajsız bakkala bile gitmem” diyenler vardır ya, işte Rus kadınları da makyajlı ve bakımlı olmaya bu kadar çok önem verirler. Ruslar için bakım; olmazsa olmazdır.
Serap-Paköz-Düğün

Serap Paköz’ün Kızı Dünyaevine girdi!

Serap Paköz ve 1999 yılında evliliğini noktaladığı eski eşi Sümer Ezgü’nün düğündeki heyecanı objektiflere yansıdı. Düğünden önce Sümer Ezgü kızını evden çıkarıp damadına teslim ederken de duygusal anlar yaşandı. Avukat Ceren Ezgü ve rüzgar enerjisi üretimi yapan Ozan Orsanın ,önceki akşam Çubuklu 29’da düzenlenen düğün törenlerine çok sayıda davetli katıldı. Düğün törenine katılan ünlü isimler arasında, Yeliz, Metin ve Eda Özülkü’de vardı. Çift, düğünün hemen ardından balayı için Afrika’ya gitti.
hakan-sabancinin-eski-sevgilileri-777x400

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Son yıllarda aşk hayatında oldukça hareketli bir dönem geçiren Hakan Sabancı eski sevgilileri ile bile konuşuluyor. Kısa süreli ilişkileri ile tanınan Hakan Sabancı, çapkın olarak bilinmesine rağmen ünlüler dünyasının en güzel isimleriyle birlikte görüntülendi. Hadise’den Didem Soydan’a kadar oldukça uzun bir eski sevgililer listesi oluşurken Hakan Sabancı’nın Merve Boluğur ile birlikte olduğunun öğrenilmesi yeniden eski sevgilileri de gündeme getirdi. İşte Hakan Sabancı’nın eski sevgilileri…
hakan-sabanci-4

Hakan Sabancı’nın Aldattığı Merve Boluğur’dan, Murat Dalkılıç’lı Paylaşım!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda Sabancı ailesinin oğullarından biri olan Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Magazin dünyasında sık sık çapkınlıkları ile gündem olan Hakan Sabancı, şimdi de sadece on gün aşk yaşadığı Merve Boluğur’u, İskoç asıllı bir manken olan eski sevgilisi ile aldattığı iddiaları ile gündeme geldi.
aleyna-777x400

Aleyna Tilki’nin Yeşil Botları Sosyal Medyayı Salladı

Konuşması, kendinden eminliği ile adından sık sık bahsettiren Aleyna Tilki’nin sesiniz güzelliğinin yanı sıra giyim tarzıyla da çok konuşulduğunu biliyoruz. Sosyal medyayı aktif kullanana ünlülerden olan, takipçileri ile anlarını sık sık paylaşan ve hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip olan Aleyna Tilki’nin yeşil botları tabiri caizse sosyal medyayı salladı.
zahide-yetis-2

Zahide Yetiş doğum yaptı? Bebek kaç kilo? İsmi ne oldu? Sağlık durumları nasıl?

Uzun zaman bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisi gören ve sonunda hamile kalan Zahide Yetiş, doğum yaptı. Zahide Yetiş, son derece sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek, 3 kilo 900 gram ağırlığında dünyaya geldi. Zahide Yetiş ve eşi Cem Arıkan, bebeklerine Aras ismini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler