Ana SayfaDedikoduGeçen ayın en çok okunan haberleri Haziran 2018

İlgili Postlar

Geçen ayın en çok okunan haberleri Haziran 2018

Magazin haberleri açısından oldukça hareketli geçen geçtiğimiz ayın öne çıkan olayları ve en çok okunan yazılarıyla ilgili bir derleme yaptık. Magazin gündemi derlemesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz, işte Geçen ayın en çok okunan haberleri Haziran 2018

Geçen ayın en çok okunan haberleri Haziran 2018

cansu-taskin

Cansu Taşkın’ın yeni pozu olay yarattı!

Cansu Taşkın, lüks bir markaya ait yeni otomobilinin markasını göstermeye çalıştığı fotoğrafı ile sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. Takipçileri, sosyal medya fenomenini “Porsche yazısını gördüyseniz düz durucam artık, boynum tutuldu”,”Cansu’dan araba şov”, “Görgüsüzlük”, “Kız iki büklüm olmuşsun”, “Boynun koptu kopacak” şeklinde yorumlar ile eleştirmişti.
Merve-Boloğur

Hakan Sabancı’dan, bir haftada aldattığı Merve Boluğur’a büyük jest!

Çapkınlıkları ile sık sık magazin gündemine gelen Hakan Sabancı, geçtiğimiz hafta ünlü oyuncu Merve Boluğur ile aşk yaşamaya başlamıştır. Henüz on gündür birlikte olan çift, aşk haberinde yaptığı gibi bir sürpriz yaparak ayrıldı. Ayrılığın perde arkasında yatan nedenler aranırken, Hakan Sabancı’nın, Merve Boluğur‘u geçtiğimiz yıl Eylül ayında aşk yaşadığı İskoç asıllı bir manken olan eski sevgilisi Evelyn Kazantzoglou ile aldattığı iddia edilmişti.

ceyda-ates2-1

Ceyda Ateş’in cesur pozu nefes kesti!

Buğra Toplusoy ile birlikte yaşadığı Amerika’daki evinin bahçesini temizlerken bulduğu yılanı hiç çekinmeden eline alan ve bir de poz veren Ceyda Ateş, bu pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ceyda Ateş, “Bahçede buldum sevimli yılan” notunu eklediği fotoğrafına, sevgilisi Buğra Toplusoy’u da etiketleyerek paylaştı. Buğra Toplusoy’un, elinde yılan olan sevgilisi Ceyda Ateş’ten epeyce uzak olduğu dikkat çekti. Ateş, paylaşımında Buğra Toplusoy’un yılandan biraz korktuğunu da vurgulamayı ihmal etmedi.

zahide-yetis-2

Zahide Yetiş doğum yaptı? Bebek kaç kilo? İsmi ne oldu? Sağlık durumları nasıl?

Uzun zaman bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisi gören ve sonunda hamile kalan Zahide Yetiş, doğum yaptı. Zahide Yetiş, son derece sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek, 3 kilo 900 gram ağırlığında dünyaya geldi. Zahide Yetiş ve eşi Cem Arıkan, bebeklerine Aras ismini verdi.

talat-bulut-3

Talat Bulut’un taciz ettiği iddia edilen asistan Özge Şimşek kimdir?

Özge Şimşek, bir anda tüm Türkiye’nin duyduğu bir isim haline geldi. Yasak Elma dizisinin setinde, set asistanı olarak görev yapıyordu. 19 yaşında olan Şimşek, skandal bir olay ile tanındı.

eda-777x400

Eda Gök ve Emrah Albayrak Bir Araya Geldi

7 yıllık evliliklerini ihanet iddiası ile sonlandıran, herkese olayı televizyon programı vasıtası ile anlatan Eda Gök, kızı ile yaşamına devam etmekte. Tel celsede boşanan Eda Gök ve Emrah Albayrak, önceki gün kızları için bir araya geldi. Florya’da buluşan ikilinin fotoğrafları basına yansıdı. Eda Gök takipçileri kızı içinde bir araya gelse, bu fotoğraf karesine sosyal medyadan tepkili yorumlar yazdılar.

rus5

Rus kadınlarının güzellik sırrı nedir?

Rus kadınları, dünyanın dört bir yanında güzellikleri ile anılan ender bulunan kadınlardandır. Rus kadını denilince herkesin gözünde canlandırdığı bembeyaz tenli, güzel vücutlu ve etkileyici bir yüze sahip kadınlardır. Ancak, onların güzellik uğruna vazgeçemedikleri bir takım alışkanlıkları da var. Peki, Rus kadınlarının bu kadar güzel olmasında etken olan nedir?

ece_2

Eda Ece, Talat Bulut Hakkında İlk Kez konuştu!

Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre, Ünlü oyuncu, “Kimse durup dururken böyle bir ithamda bulunmaz. Kimse kimseye dokunmamalı. Talay Bey de haklı ise umarım aklanır.” dedi.

Serap-Paköz-Düğün

Serap Paköz’ün Kızı Dünyaevine girdi!

Serap Paköz ve 1999 yılında evliliğini noktaladığı eski eşi Sümer Ezgü’nün düğündeki heyecanı objektiflere yansıdı. Düğünden önce Sümer Ezgü kızını evden çıkarıp damadına teslim ederken de duygusal anlar yaşandı. Avukat Ceren Ezgü ve rüzgar enerjisi üretimi yapan Ozan Orsanın ,önceki akşam Çubuklu 29’da düzenlenen düğün törenlerine çok sayıda davetli katıldı. Düğün törenine katılan ünlü isimler arasında, Yeliz, Metin ve Eda Özülkü’de vardı. Çift, düğünün hemen ardından balayı için Afrika’ya gitti.

alisan-aciklamasi

Eda Erol’dan aylar sonra ilk kez Alişan açıklaması!

Esra Erol’un kız kardeşi, Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol olarak tanıdığımız Eda Erol, Posta’dan Suna Akyıldız’a röportaj verdi. Erol, röportajında kendisi hakkında bilinmeyenleri samimiyetle anlattı. İşte Eda Erol’un o röportajından dikkat çeken bölümler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler