Ana SayfaKimdirÖzge Şimşek kimdir?

İlgili Postlar

Özge Şimşek kimdir?

Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia eden Özge Şimşek, son günlerin en çok merak edilen ismi. Özge Şimşek kimdir, ne iş yapar, nasıl tanındı? Özge Şimşek kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Özge Şimşek nerede doğdu? Özge Şimşek aslen nereli?

Özge Şimşek İstanbul da doğmuş ve aslen İstanbulludur.

 Özge Şimşek kaç yaşında? Özge Şimşek hangi burç?

Özge Şimşek şuan 19 yaşında ve oğlak burcudur.

Özge Şimşek kimdir?

Özge Şimşek, bir anda tüm Türkiye’nin duyduğu bir isim haline geldi. Yasak Elma dizisinin setinde, set asistanı olarak görev yapıyordu. 19 yaşında olan Şimşek, skandal bir olay ile tanındı.

Özge Şimşek’i nasıl tanıdık?

Özge Şimşek, Yasak Elma dizisi oyuncusu Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia etti. Şimşek, iddialarını ifade etiği açıklamasında “Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim, ‘Gel, arka tarafta bakalım’ dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var. Dava açacağım şahitlerimle. Maddi-manevi tazminat davası değil ceza davası açacağım. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın.” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Özge Şimşek’in bu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Özge Şimşek’in iddialarının adından Talat Bulut’un avukatı bir açıklama yayınladı ve şu ifadeleri kullandı: Müvekkilim Talat Bulut hakkında bir kaç gündür sosyal medyada ve bu gün diğer medya organlarında ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır. Talat Bulut 42 yıl boyunca sanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır. Bir genç kız babası olan müvekkilim toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Müvekkilim hakkındaki tüm iddiaları reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullanacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”

Talat Bulut’a Taciz Davası Açan Kostümcüyle İlgili Şok Gelişme!

Talat Bulut ve Özge Şimşek’in taciz iddiası yargıya taşındı.

Talat Bulut ve Özge Şimşek’in taciz iddiası yargıya taşındı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler