Ana SayfaKimdirUtku Barış Andaç kimdir?

İlgili Postlar

Utku Barış Andaç kimdir?

Ünlü şarkıcı Aydilge ile evli olan Utku Barış Andaç kimdir? Herkes, onun Aydilge ile yaşadığı aşk  ile duydu. Peki Utku Barış Andaç kimdir? Hakkında merak edilenleri Utku Barış Andaç haberimizde


Bugün Doğan Ünlüler

Utku Barış Andaç nerede doğdu?  Utku Barış Andaç  aslen nereli?

Utku Barış Andaç İzmit de dünyaya geldi. Aslen Batman lıdır.

Utku Barış Andaç şuan kaç yaşında?

Utku Barış Andaç şuan 31 yaşındadır.

Utku Barış Andaç kimdir?

Utku Barış Andaç, 1987 tarihinde İzmit’te dünyaya geldi. Aslen Batman Hasankeyflidir. Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayan Andaç, ortaokul döneminde müziğe yönelmeye başladı.

Utku Barış Andaç’ın eğitim hayatı

Eğitimini de bu yönde almaya karar veren Utku Barış Andaç, Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi’nde okudu. Sonrasında, eğitim hayatını yine müzik zerinden devam ettirdi ve Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde okudu. Lisans eğitimi sırasında ise, Marmara Üniversitesi Akademik Orkestra ve Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası topluluklarında 1. keman ve başkeman olarak görev yaptı. Andaç, Keman Dalı üzerine yüksek lisans yaptı.

Utku Barış Andaç’ın müzik kariyeri

Utku Barış Andaç, bir dönem Marmara Üniversitesi’nde yarı zamanlı bölümünde ücretli keman öğretmenliği yaptı. Müzik öğretmenliği kariyerine hala daha devam ediyor. Kiralık Aşk dizisinin keman kayıtlarını da gerçekleştirdi.

Utku Barış Andaç ve Aydilge’nin hikayesi

Utku Barış Andaç, Kiralık Aşk isimli dizinin keman kayıtları sırasında günümüzde eşi olacak olan ünlü şarkıcı Aydilge ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift, aşk yaşamaya başladı. 10 Haziran 2018 günü de evlendi.

Aydilge evlendi! 35 kiloluk gelinliği nasıl taşıdı?

Biz Utku Barış Andaç ile ruh eşiyiz

Ünlü şarkıcı Aydilge, Utku Barış Andaç ile olan ilişkisi hakkına şu sözleri söylemişti: Biz sadece şimdiki hayatlarımızda değil, geçmiş yaşamlarımızda da bir arada olduğumuza ve birbirimizin ruh eşi olduğumuza inanıyoruz. Bu yüzden de 17’nci yüzyıl Barok dönemine ait özel bir konsept hazırlattık.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler