Ana SayfaÜnlülerCeyda Ateş'in cesur pozu nefes kesti!

İlgili Postlar

Ceyda Ateş’in cesur pozu nefes kesti!

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş’in sosyal medya hesabından paylaştığı pozu şoke etti. Cesur bir kadın olduğunu ispatlayan Ateş, cesareti ile nefes kesti. Ceyda Ateş’in sosyal medyada olay yaratan pozu ve magazine yansıyan detayları haberimizde…

İstenmeyen gelin Ceyda Ateş’e sonunda onay çıktı!

Ceyda Ateş’ten cesur poz

Sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika’da yaşamaya başlayan ve yıllardır oyunculuk hayatına ara veren Ceyda Ateş, son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile sık sık adından söz ettiriyor. Ceyda Ateş’in son paylaşımı, nefes kesti.

Ceyda Ateş kimdir?

Ceyda Ateş yılanla poz verdi

Buğra Toplusoy ile birlikte yaşadığı Amerika’daki evinin bahçesini temizlerken bulduğu yılanı hiç çekinmeden eline alan ve bir de poz veren Ceyda Ateş, bu pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ceyda Ateş, “Bahçede buldum sevimli yılan” notunu eklediği fotoğrafına, sevgilisi Buğra Toplusoy’u da etiketleyerek paylaştı. Buğra Toplusoy’un, elinde yılan olan sevgilisi Ceyda Ateş’ten epeyce uzak olduğu dikkat çekti. Ateş, paylaşımında Buğra Toplusoy’un yılandan biraz korktuğunu da vurgulamayı ihmal etmedi.

İşte Ceyda Ateş’in yılanlı pozu

Ceyda Ateş cesareti ile nefes kesti

Ceyda Ateş’in cesur bir kimlik yapısına sahip olduğunu ispat ettiği bu paylaşımı adeta nefes kesti. Güzel oyuncu, güzelliğinin yanı sıra cesareti ile de dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, bir yıl önce aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Buğra Toplusoy ile Amerika’da yaşamaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler