Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'e tehdit telefonu: Oğlunu öldüreceğiz!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’e tehdit telefonu: Oğlunu öldüreceğiz!

İbrahim Tatlıses’e tehdit telefonu: Oğlunu öldüreceğiz! İbrahim Tatlıses, gelen bir telefon ile şaşkınlık yaşadı. Kendisini arayan kişiler, oğlu İdo Tatlıses’i öldüreceklerini söyleyerek tehdit savurdular. İbrahim Tatlıses’i tehdit eden kim ya da kimler? İdo Tatlıses’i neden öldürmek istiyorlar? İbrahim Tatlıses oğlunu korumak için nasıl önlem aldı? Detaylar haberimizde…

Sandık Başına Gelen İbrahim Tatlıses:” Ben Gönüllerin Vekiliyim.”

İbrahim Tatlıses’e tehdit telefonu

Müzik dünyasının usta ismi İbrahim Tatlıses, önceki gün büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre; İbrahim Tatlıses, 28 Haziran 2018 günü, oğlunun ve kendisinin albümlerinin dağıtım şirketi olan Esen Müzik’in Sarıyer’deki yerine gitmişti. Şirketin santral telefonu çaldı. Numarası belirsiz olan bir telefon hattından aranma yapılmıştı. Şirket görevlisi telefona yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses’e ölüm tehdidi

Şirket görevlisinin yanıtladı telefonun diğer ucundaki ses; “İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’yu öldüreceğiz.” şeklinde tehditler savurdu ve hemen telefonu kapattı. Yetkililer, gelen telefondaki tehditleri İbrahim Tatlıses’e iletti. Tatlıses, soluğu savcılıkta aldı.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo’nun can ve mal güvenliği sağlansın

İbrahim Tatlıses, avukatı aracılığı ile savcılığa başvurdu ve sunduğu şikayet dilekçesinde, oğulları İdo ve Ahmet Tatlıses’in defalarca ölüm tehdidi aldığını iddia etti. Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses’in can ve mal güvenliğinin sağlanmasını, tehdit eden kişi ya da kişilerin cezalandırılmasını talep etti. Savcılık, İbrahim Tatlıses’in şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler