Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı ve Uğur Akkuş evleniyor mu? Alyanslar takıldı!

İlgili Postlar

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evleniyor mu? Alyanslar takıldı!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evleniyor mu? Alyanslar takıldı! Ebru Şallı, bir yıllık sevgilisi Uğur Akkuş ile evlilik yoluna mı girdi? Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, alyanslarını taktı. Yoksa yakında sürpriz bir düğün mü olacak? Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı’nın Evli Çıkan Nişanlısı Uğur Akkuş, Yabancı Uyruklu Bir Kadınla Teknede Görüntülendi!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkı

Esi manken Ebru Şallı’nın, geçtiğimiz yıl yaz aylarında Uğur Akkuş ile görüntüleri çıkmış ve aşk yaşadıkları öğrenilmişti. Çok geçmeden Uğur Akkuş’un Gonca Akkuş ile evli olduğu da ortaya çıkmıştı. Uğur Akkuş, Gonca Akkuş ile zorlu bir sürecin ardından geçtiğimiz ay boşanmıştı.

Ebru Şallı kimdir?

Her şeye rağmen ayrılmadılar

Uğur Akkuş, Gonca Akkuş ile boşanma sürecinde iken, Ebru Şallı ile olan ilişkisini kesmemişti. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkı, tüm zorluklara ve eleştirilere rağmen devam etmişti.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evleniyor mu?

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Evlilik yolunda ilerledikleri bilinen çift, alyans taktı. Görenler, “Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evleniyor mu?” diye sordu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş alyans taktı

Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş ile birlikte fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Kahve keyfi yapan çiftin parmaklarındaki alyanslar dikkat çekti.

İşte Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un alyanslı pozu

Ebru Şallı, daha önce katıldığı bir defilede “Yakında bizi el ele görürsünüz.” demişti. Ebru Şallı, Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş ile boşanmasının ardından ilk el ele pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ebru Şallı, geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Uğur Akkuş’un eşinden boşanması ile birlikte daha rahat şekilde pozlar verecek gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler