Ana SayfaYaşamGüzellikRus kadınlarının güzellik sırrı nedir?

İlgili Postlar

Rus kadınlarının güzellik sırrı nedir?

Rus kadınları, dünyanın dört bir yanında güzellikleri ile anılan ender bulunan kadınlardandır. Rus kadını denilince herkesin gözünde canlandırdığı bembeyaz tenli, güzel vücutlu ve etkileyici bir yüze sahip kadınlardır. Ancak, onların güzellik uğruna vazgeçemedikleri bir takım alışkanlıkları da var. Peki, Rus kadınlarının bu kadar güzel olmasında etken olan nedir?

Aleksandra Nikiforova Kimdir?

Rus kadınlar, bakımlı olmaya çok önem verir. Hani, “Makyajsız bakkala bile gitmem” diyenler vardır ya, işte Rus kadınları da makyajlı ve bakımlı olmaya bu kadar çok önem verirler. Ruslar için bakım; olmazsa olmazdır.

Edvina Sponza Kimdir?

Pudra rengi önemli

Rus kadınların kendilerine has makyaj sırları da var tabi. Örneğin; beyaz ten rengini patlatacak renkleri tercih etmeyi severler. Özellikle pudra rengi seçerken, tenlerine renk verecek kırmızı ve şeftali tonlarını tercih ederler. Tabi, hafif görünmesine de dikkat ederler. Ağır makyajlı görünmekten kaçınırlar.

Göz makyajı

Çok ağır renk tonları kullanmayı sevmeyen Rus kadınları, konu göz makyajına geldiğinde oldukça cüretkâr olabilirler.Gözlerinde vurgulayıcı bakışlar elde etmek adına cesur davranabilirler. Özellikle de, eyeliner kullanmak vazgeçilmez alışkanlıklarıdır.

Doğru ruj seçimi

Rus kadınları, ilgi çekici dudaklara sahip olma konusunda oldukça başarılıdırlar. Makyajın tamamlayıcısı ruj, özellikle kıyafet rengi ile uyumlu olmalı Ruslar için. Özellikle, kırmızı ve kahverengi tonlarını çok severler. Dudak parlatıcısı da oldukça önemlidir. Kıyafet ve göz makyajının rengine göre, dudak parlatıcısının yeri de önemlidir.

ABD ‘de Rus Model Victoria Bonya’yı KGB Ajanı Sandılar

İşte Rus kadınlarının makyajla yaşadığı değişime örnekler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler