Ana SayfaDedikoduEda Gök ve Emrah Albayrak Bir Araya Geldi

İlgili Postlar

Eda Gök ve Emrah Albayrak Bir Araya Geldi

Esra Erol’da programında tanışıp evlenen, daha sonra aynı programdaki Sinem Ünsal ile ihanet iddiasıyla boşanan Eda Gök ve Emrah Albayrak bir araya geldi. Peki, Eda Gök ve Emrah Albayrak neden bir araya geldi? Detaylar haberimizde.

Seda Sayan, ihanete uğrayan yeğeni Eda Gök’e destek oldu!

Eda Gök ve Emrah Albayrak Bir Araya Geldi

Eda Gök’ün aldatıldığı Burcu Sinem Ünsal sonunda açıklama yaptı!

7 yıllık evliliklerini ihanet iddiası ile sonlandıran, herkese olayı televizyon programı vasıtası ile anlatan Eda Gök, kızı ile yaşamına devam etmekte. Tel celsede boşanan Eda Gök ve Emrah Albayrak, önceki gün kızları için bir araya geldi. Florya’da buluşan ikilinin fotoğrafları basına yansıdı. Eda Gök takipçileri kızı içinde bir araya gelse, bu fotoğraf karesine sosyal medyadan tepkili yorumlar yazdılar.

Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Emrah Albayrak Kimdir?

Ne Olmuştu?

Esra Erol’da programının orkestra şefi Emrah Albayrak ile programının stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök 7 yıldır evlilerdi. 10 yıldır Esra Erol’da programının orkestra şefi görevini yürüten Emrah Albayrak’ın programın eski solistlerinden ve yakın arkadaşları olan Burcu Senem Ünsal ile bir süredir ilişkisi olduğu iddiası ile Eda Gök evliliğini bitirme kararı aldı.

Eda Gök Kimdir?

Olayın ardından Emrah Albayrak ile evli olan programının stüdyo şefi ve aynı zamanda Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök, 7 yıllık evliliğini tek celsede bitti. Eda Gök, bu olayı Esra Erol’da programında Esra Erol’un olayı anlatması sonucu tüm herkesin öğrenmesini istedi. Olay uzunca bir zaman magazin gündeminde konuşuldu.

-Fotoğraf Gazetemagazin’e aittir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler