Ana SayfaDedikoduSezen Aksu Sandık Başında Gergin Anlar Yaşadı

İlgili Postlar

Sezen Aksu Sandık Başında Gergin Anlar Yaşadı

Vatandaşlık görevini gerçekleştirmek üzere oyunu kullanan ünlüler arasında Sezen Aksu da yer alıyor. Sezen Aksu’nun oldukça gergin olması ile birlikte, yanındaki kişinin de görüntü almak istemeleri üzerine gergin anlar yaşandı. Sezen Aksu neden gergindi? Sandık başında neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

Sezen Aksu Kimdir?

Sezen Aksu Sandık Başında Gergin Anlar Yaşadı

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, gerçekleşen seçimde oyunu kullanmak üzere kayıtlı olduğu okula gitti. 1266 nolu sandıkta oyunu kullanan ünlü şarkıcının sinirli halleri dikkat çekti. Aksu basın mensuplarının kendisini oy kullanırken görüntülenmesine tepki göstererek, görevlilerden çekim yapılmamasını istedi.

Bunun üzerinde Sezen Aksu’nun yanındaki bir kişi basın mensuplarının üzerine yürüdü. Şahıs i “buranın müdürüyüm Sezen hanımı çekmeye iznin var mı” diyerek, basın mensuplarının üzerine yürüyerek, çekim yapmasını engellemek istedi.

Vatandaşlık görevini yerine getiren Sezen Aksu,  basın mensuplarının ısrarlı sorularına, keskin bir tabirle “Oyumu kullandım. Bir şey söylemiyorum” dikkatlerden kaçmadı. Oy kullanırken, görüntülenmek istememesine rağmen görüntü almaya çalışan basın mensupları ile arasında gerginlik yaşayan ünlü sanatçı, okuldan çıkarken basın mensubunun hangi kurumdan olduğunu sordu.

Sezen Aksu Sandık Başında Gergin Anlar Yaşadı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler