Ana SayfaÜnlülerHümeyra Akbay da Paramparça için dava açtı!

İlgili Postlar

Hümeyra Akbay da Paramparça için dava açtı!

Paramparça dizisinin yapımcısı Endemol Medya Prodüksiyon’un iflas etmesi üzerine Hümeyra Akbay da dava yoluna gittiğini söyledi.

Paramparça dizisi ile Türkiye’de büyük bir ilgi duyan prodüksiyonu ekranlara taşıyan Endemol Medya Prodüksiyon, yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle iflas başvurusunda bulunmuştu. Bu süreç ile birlikte dizideki pek çok oyuncuya ödeme yapılamadığından dolayı oyuncular dava yoluna giderek alacaklarını tahsil etmek istedi. Dizi oyuncularından Hümeyra Akbay bugüne kadar herhangi bir hamlede bulunmazken geçtiğimiz günlerde oyuncu tarafından yapılan açıklama ile birlikte Hümeyra Akbay’ın da dava yoluna gideceği öğrenildi.

“Ücretleri ödemediler”

İcra takibi başlatacağı duyulduktan sonra prodüksiyon şirketi tarafından Hümeyra Akbay’a ödemelere başlandığı fakat daha sonrasında dosya masrafı, vekalet ücreti, harç parası ve diğer masrafların ödenmediği öğrenildi. Hümeyra Akbay tarafından öne sürülen bu iddialar ile birlikte gözler yapım şirketine çevrilirken, açılacak davanın nasıl sonuçlanacağı merak edilmeye başlandı.

“2 bölümlük ücret ödenmedi”

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne açılan dava hakkında Hümeyra Akbay’ın avukatı tarafından resmi açıklamalar yapıldı. Avukat tarafından yapılan açıklamalara göre oyuncuya 81. ve 82. bölüm ücretleri gecikmeli bir şekilde ödenmiş. Avukat İsmail Filiz, “İcra dosyasında asıl alacak haricen ödenmiştir. Ancak ödenmemiş olan faiz, vekalet ücreti, masraflar, harç vb. masraflar ödenmemiştir. Alacakların faiziyle birlikte tarafımıza ödenmesini ve davalı aleyhine ayrıca yüzde 20 icra inkar tazminatına karar verilmesini istiyoruz” dedi.

Hümeyra Akbay ise bu konuda çok fazla detay vermedi ve resmi açıklamalar daha çok avukat aracılığı ile gerçekleştirildi.

Hümeyra Akbay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler