Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı'nın Aldattığı Merve Boluğur'dan, Murat Dalkılıç'lı Paylaşım!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın Aldattığı Merve Boluğur’dan, Murat Dalkılıç’lı Paylaşım!

Hakan Sabancı’nın aldattığı Merve Boluğur’dan, Murat Dalkılıç’lı paylaşım! Hakan Sabancı’nın on günlük aşk yaşadığı ve bu kısa zamanda aldattığı Merve Boluğur’dan, barışmak için kendisini güllere boğan Sabancı’ya ilginç gönderme! Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç’ın hatırası ile poz verdi. Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı’dan Ayrılan Merve Boluğur İlk Kez Görüntülendi!

Merve Boluğur – Hakan Sabancı cephesinde sürpriz gelişme

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur’un yaşadığı kısa süreli aşkı etkileri hala daha devam ederken, magazin gündeminde etki yaratan bir hamle daha geldi. Hakan Sabancı’nın aldattığı ve sonrasında barışma çabasına girdiği Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile cevabını vermiş oldu.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Hakan Sabancı, Merve Boluğur’u aldattı

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda Sabancı ailesinin oğullarından biri olan Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Magazin dünyasında sık sık çapkınlıkları ile gündem olan Hakan Sabancı, şimdi de sadece on gün aşk yaşadığı Merve Boluğur’u, İskoç asıllı bir manken olan eski sevgilisi ile aldattığı iddiaları ile gündeme geldi.

Merve Boluğur kimdir?

Sessizliğe gömüldü

Hakan Sabancı’nın on günde kendisini aldattığını öğrenen Merve Boluğur, hemen ayrılık kararı aldı. Sabancı ile yaptığı Bodrum tatili sonrası ayrılık kararı alan Merve Boluğur, ayrılığın ardından sessizliğe gömülmüştü.

Merve Boluğur Hakan Sabancı’yı affedecek mi?

Hakan Sabancı, aldattığı sevgilisi Merve Boluğur’a kendini affettirmek için tam 1000 tane gül gönderdi. Haberin ardından tüm gözler Merve Boluğur’a çevrilmişti. Boluğur’un, Hakan Sabancı’nın gül jestinin ardından affedip affetmeyeceği merak konusu olmuştu.

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’ın hediyesiyle poz verdi

Merve Boluğur’dan ilk hamle geldi. Hakan Sabancı’nın kendini affettirmek için gül gönderdiği iddia edilen Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Boluğur, kendi markası altında sattığı rujlarından biri ile poz verirken, eski eşi Murat Dalkılıç’ın kendisine hediye ettiği su yolu bilekliği takmıştı. Merve Boluğur’un bu hareketi, Hakan Sabancı’ya gönderme olarak değerlendiriliyor.

Murat Dalkılıç kimdir?

Merve Boluğur’un, Murat Dalkılıç ile boşanmasının ardından kalbinin kapılarını ilk kez açtığı Hakan Sabancı aldattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler