Ana SayfaSosyeteYağmur Ünal ve Kasım Garipoğlu aşk yaşıyor!

İlgili Postlar

Yağmur Ünal ve Kasım Garipoğlu aşk yaşıyor!

Yağmur Ünal ve Kasım Garipoğlu sonunda aşklarını ilan etti. Yeşilçam’ın Sultan’ı Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızları Yağmur Ünal’ın, ünlü iş adamı Kasım Garipoğlu ile yeni aşka yelken açtığı, tatilde çekildikleri sarmaş dolaş fotoğraflarıyla birlikte, resmen ifşa oldu!

Kasım Garipoğlu Kimdir

Yağmur Ünal Kimdir

Yapımcı Yağmur Ünal’ın geçtiğimiz yıl, oyuncu Mert Öcal ile olan ilişkisi sona ermişti. Ardından “Söz” dizisinin sevilen oyuncusu Görkem Sevindik’e gönlünü kaptırmıştı. O dönemlerde, Görkem Sevindik ile olan birliktelikleri, Yağmur’un ailesi tarafından onaylansa da yaptığımız araştırmalara göre oyuncu Sevindik ile olan ilişkileri 3,5 ay kadar sürmüş ve ünlü çiftin aşkı, geçtiğimiz mart ayında sona ermişti.

Yağmur Ünal’ın Aşkına Ablasından Onay Çıktı!

Takvim’den aldığımız habere göre geçtiğimiz gün; başarılı iş adamı Kasım Garipoğlu, sosyal medya hesabından boş bulunup paylaştığı tatil fotoğrafıyla, Yağmur Ünal ile aşk yaşadıklarını resmen ifşa etti.

Yağmur Ünal ve Kasım Garipoğlu

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın erkeklerde aradığı kriterler…

Mikonos’ta aşk başkadır!

Ünlü ikilinin, Yunanistan’ın en popüler ve en güzel adalarından olan Mikonos’ta, Deniz Akkaya ve Gökmen Şeynova çiftiyle birlikte tatil yaptıkları ve doyasıya eğlendikleri görüldü. Garipoğlu’nun Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaştığı fotoğrafla görülen eğlenceli tatil karesinde, Yağmur Ünal’la verdiği sarmaş dolaş ve samimi poz her şeyi ortaya çıkardı.

Fotoğrafı hemen sildi!

Ünlü iş adamı Garipoğlu, Deniz Akkaya ve Gökmen Şeynova çiftinin de bulunduğu aşk dolu tatil karesini, kısa süre sonra silerek Instagram’dan kaldırmasıyla da dikkat çekti.

İşte, o paylaşım

Yağmur Ünal ve Kasım Garipoğlu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler