Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'nin Yeşil Botları Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Yeşil Botları Sosyal Medyayı Salladı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan, her paylaştığı her konuştuğu olay olan iddialı genç müzisyenlerden biri olan Aleyna Tilki’nin yeşil botları sosyal medyada olay oldu. Takipçileri yeşil botlara yorumu ne oldu? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki Tüm Dikkatleri Göbeğine Topladı!

Aleyna Tilki’nin Yeşil Botları Sosyal Medyayı Salladı

Konuşması, kendinden eminliği ile adından sık sık bahsettiren Aleyna Tilki’nin sesiniz güzelliğinin yanı sıra giyim tarzıyla da çok konuşulduğunu biliyoruz. Sosyal medyayı aktif kullanana ünlülerden olan, takipçileri ile anlarını sık sık paylaşan ve hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip olan Aleyna Tilki’nin yeşil botları tabiri caizse sosyal medyayı salladı.

Aleyna Tilki Çok Konuşulan İddiaya Açıklık Getirdi

Konser için Ukrayna’da bulunan genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez botlarıyla sosyal medyada gündem oldu. İlginç yeşil botlarıyla fotoğraf paylaşan Tilki, paylaşımıyla yüz binlerce beğeni aldı. Takipçiler Tilki’nin giyim tarzını beğendiklerini paylaşıma yaptıkları yorumlarda belli ederken, bir kısımda giyim tarzı için genç şarkıyı eleştirdi. Aleyna Tilki’nin sevenleri sosyal medya paylaşımlarını sıkı takip ediyor.

Aleyna Tilki’nin Yeşil Botları Sosyal Medyayı Salladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler