Ana SayfaDedikoduAslı Enver'den yeni Murat Boz hamlesi! Bunun geri dönüşü olur mu?

İlgili Postlar

Aslı Enver’den yeni Murat Boz hamlesi! Bunun geri dönüşü olur mu?

Aslı Enver’den yeni Murat Boz hamlesi! Bunun geri dönüşü olur mu? Aşkları kadar ayrılıkları ile de konuşulan Murat Boz ve Aslı Enver cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Barıştılar, barışacaklar denilen ünlü çiftten Aslı Enver, yeni hamlenin ardından sevenlerinin umutlarını kaybetmesine neden oldu. Murat Boz ve Aslı Enver yeniden aşk yaşamaya başlar mı? Detaylar haberimizde…

Aslı Enver Hakkında Bomba Aşk İddiası!

Aslı Enver ve Murat Boz aşkı

Aslı Enver ve Murat Boz, üç yıl kadar önce çekilen Kardeşim Benim isimli filmde birlikte rol almışlardı. Dizi setinde başlayan arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşmüştü. O dönemlerde Murat Boz’un ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığı yönünde haberler gündeme gelmişti. Ardında, Murat Boz’dan sürpriz bir hamle gelmişti. Murat Boz, Aslı Enver ile birlikte çekilmiş aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaşmış ve herkese aşkını ilan etmişti.

Murat Boz kimdir?

Ayrılık sürprizi

Murat Boz ve Aslı Enver çifti, bir dargın bir barışık da olsa iki buçuk yıl boyunca birlikte olmuşlardı. Hatta, birlikte yaşamaya bile başlamışlardı. Ancak, iki buçuk yılık emek bir anda çöpe gitti. Aslı Enver ve Murat Boz çifti ayrıldı.

Aslı Enver kimdir?

Birbirleri hakkında hiç olumsuz konuşmadılar

Aslı Enver ve Murta Boz aşkının bitmesinin ardından ortaya birçok iddia atılmıştı. İddiaların en çok ayyuka çıkanları ihanet ve kıskançlık krizi olmuştu. Ancak, ne Aslı Enver, ne de Murat Boz birbirleri hakkında olumsuz bir açıklama yapmamıştı.

Kopmamışlardı

Murat Boz’un annesi Nedet Boz’un Aslı Enver’i gelini olarak görmek istediği, Murat Boz ile barışmaları için elinden geleni yaptığı söyleniyordu. Nitekim, Aslı Enver de anne Nedret Boz ile olan bağını koparmamış, sosyal medya arkadaşlığını bitirmemişti.

Aslı Enver Murat Boz’un ailesini sildi

Ünlü oyuncu Aslı Enver’den sürpriz bir hamle geldi. Enver, Murat Boz’un annesi Nedret Boz’u ve kardeşi Ali Boz’u sosyal medya hesaplarından sildi. Aslı Enver’in bu hamlesi, barışma ihtimalinin olmadığının ispatı gibi oldu. Aslı Enver, Murat Boz ile olan son bağını da böylelikle kopardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler