Ana SayfaDedikoduSurvivor Kameramanı Alper'in Katili Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Survivor Kameramanı Alper’in Katili Ortaya Çıktı

Birbirlerine olan bağlılığı ile bildiğimiz, Acun Medya ekibi dün bir ölümle yıkıldı. Survivor kameramanı olan 24 yaşında ki Alper Baycın Donimik’te geçirdiği bir saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Bu ölüm ile yıkılan Acun Ilıcalı ve ekibi dün ki yayını iptal etti. Alper Baycın’ın katili ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Survivor Çalışanı Alper Baycın Öldürüldü!

Survivor Kameramanı Alper’in Katili Ortaya Çıktı

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışması finale 2 gün kalmıştı ki, bir cinayetle sarsıldı. Survivor çekimlerinde kameramanlık yapan 24 yaşındaki Alper Baycın  sokakta yürürken, çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Alper Baycın’ın ölümü başta Acun Ilıcalı olmak üzere tüm ekibi ve eski yarışmacıları yasa boğdu.

Alper Baycın Kimdir?

Dün canlı yayında yarı final programı sunacak olan Acun Ilıcalı “Sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz” açıklamasını yaptı. Bu açıklamayı yaparken Acun Ilıcalı oldukça bitkin ve perişan halde gözüküyordu.

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın öldürülmesiyle sarsılan Acun Ilıcalı’nın son hali korkuttu!

Çok kısa zamandan sonra, Survivor ekibinden olan kameraman Alper’i öldüren kişinin görüntüleri ortaya çıktı. Cinayet sonrası olay yerinden kaçan ve sonrasında düzenlenen operasyonla yakalanan zanlılardan 2 zanlıdan birinin fotoğrafı ortaya çıktı.

Survivor’daki Alper Baycın cinayetindeki detaylar neler?

Survivor Kameramanı Alper’in Katili Ortaya Çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler