Ana SayfaDedikoduAdını Sen Koy Dizisinin Yıldızlarından Sürpriz Paylaşım

İlgili Postlar

Adını Sen Koy Dizisinin Yıldızlarından Sürpriz Paylaşım

İlk önce TRT1 ekranlarında olan, daha sonra Star TV’ye geçen günlük dizi Adını Sen Koy dizisinin iki oyuncusu izleyenler tarafından büyük bir ilgiye sahip. Yıldız oyunculardan sevenlerine sürpriz paylaşım…

Adını Sen Koy Dizisinin Yıldızlarından Sürpriz Paylaşım

İlk önce TRT1 ekranlarında olan, daha sonra Star TV’ye geçen günlük dizi Adını Sen Koy dizisinin iki oyuncusu izleyenler tarafından büyük bir ilgiye sahip. Dizinin takip edilenleri ikiliyi bir arada görmek istediklerini her fırsatta dile getirmiş hatta sosyal medya da bunun için başarılı oyunculara baskı kurdular.

Adını Sen Koy dizisinde Ömer ile Zehra’ya oynayan Erkan Meriç ve Hazal Subaşı, ise bu yakıştırmalar sırasında birlikte olmadıklarını kendisine yakıştıranlara dile getirmişlerdi. Fakat geçtiğimiz sezon, dizideki partnerliklerinin özel hayatlarında da devam ettiğini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da kabul eden Meriç ve Subaşı, aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Diziyi sevenlerinin ise bu habere oldukça sevindiğini, sosyal medya bu konu hakkında sevinçlerini dile getirmekteler. Son olarak Erkan Meriç, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda Hazal Subaşı ile birlikte dizide Ayşe karakterini oynayan Yaprak Durmaz’ın da olduğu bir fotoğraf yayınladı.

Adını Sen Koy Dizisinin Yıldızlarından Sürpriz Paylaşım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler