Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı 4. bölüm fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Kalbimin Sultanı 4. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizinin yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Ekranların yeni dizilerinden birisi olan Kalbimin Sultanı 3 bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan ilk bölümleri itibari ile izleyenlerden beğeni kazanmayı başaran Kalbimin Sultanı, yeni bölümüyle de şimdiden konuşulmaya başlandı. Dizide Anne ile Sultan’ın yakınlaşması ise yakından takip ediliyorKalbimin Sultanı 4. bölüm fragmanı .

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu hangi isimlerden oluşuyor?

Kalbimin Sultanı son bölümde neler oldu?

Bir Osmanlı hükümdarı ile bir Rus kızının aşkını konu alan Kalbimin Sultanı dizisinde son bölüm itibari ile beklenmedik gelişmeler yaşandı. Sultan Anna’ya kızarak onu saraydan kovdu. Daha sonrasında ise Anna’nın yeniden saraya getirilmesini emreden Sultan, Anna’nın saraya gelmesi ile birlikte ona yakınlık göstermeye başlar. Anna’nın yaşanan olaylardan dolayı suçsuz olduğunu öğrenen Sultan, bu nedenle Saliha Sultan’a ceza verir. Musa ve Namık Paşa’nın araştırmalarında yaşadıkları tehlike sonrasında ise Sultan harekete geçerek bu olayların arkasında kimlerin olduğunu öğrenmeye çalışır. Diğer yanda ise Esma kendini kurtarmak için planlar yapar. Bunun için ise en uygun isim Dimitri’dir.

Kalbimin Sultanı konusu ne?

Kalbimin Sultanı 4. bölüm fragmanı neler söylüyor?

Yeni bölümde en çok dikkat çeken anlar Sultan ile Anna’nın birbirine yakınlaşması. Anna’nın hiç konuşmamasına takılarak Anna’ya sıkıntısının ne olduğunu soran Sultan ona yardım etmek ister. Bu soru üzerine ise Anna bir itirafta bulunmak istediğini söyler.

İşte yayınlanan yeni bölüm fragmanı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler