Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı Ne Zaman Başlayacak? Konusu nedir? Oyuncuları Kimler?

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı Ne Zaman Başlayacak? Konusu nedir? Oyuncuları Kimler?

Maya Productions International’ın yapımcılığını üstlendiği, yakında Star Tv ekranında başlayacak Kalbimin Sultanı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Dizinin Senaryosu:

Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal kaleme alıyor.

Dizinin Yapımcısı:

Maya Productions International

Kalbimin Sultanı Dizisinin Konusu:

Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer. Dizi de muhteşem bir aşk hikayesi yaşanacak…

Kalbimin Sultanı Dizi Oyuncuları:

Ali Ersan Duru
Aleksandra Nikiforova
Emel Çölgezen,
Tansel Öngel,
Beste Kökdemir,
Tuncel Salman,
Taner Rumeli,
Bülent Seyran,
Sadi Celil Cengiz
Shcherbina Dmitry
Rudensky Andrey
Sokolovsky Alexander

Ali Ersan Duru Kimdir?

19 Eylül 1984 yaşında Ankara’da doğmuştur. Genç oyuncu Ali Ersan Duru, lise eğitiminden sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Maliye üzerine eğitim aldı. Üniversite öğrenciliği dönemlerinden amatör olarak tiyatro ile tanıştı. Mezun olduktan sonra ise kendisini oyunculuk alanında geliştirmek için eğitimler almaya başladı. Eğitimleri bittikten sonra ise Başrolde Aşk isimli dizi ile kamera karşısına geçti.

Alexandra Nikiforova Kimdir?

1993 yılı Rusya doğumlu olan Alexandra Nikiforova daha önce Rusya’da çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Dizide Anna karakterini canlandırıyor. Rus güzel ilk oyunculuk deneyiminide bir rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı.

Emel Çölgeçen Kimdir?

9 Temmuz 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk-orta-lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Okul yıllarında ilgi alanı dans üzerine olan sanatçı, lise eğitimden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesini kazandı. İkinci yılında fakülteden ayrılarak hayatının geri kalanına yön verecek olan Akademi İstanbul Tiyatro Bölümüne kayıt oldu. Çok iyi derecede İngilizce konuşabilen sanatçı Aliye dizisindeki Meriç rolüyle tanındı ve büyük çıkışını Poyraz Karayel dizisinde Avukat Sema rolüyle yaptı.

Tansel Öngel Kimdir?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 Kilis’de doğmuştur. Babaannesi Selanik göçmeni, anneannesi Mısırlı, dedesi Lübnanlı. Anne ve babası öğretmen olduğu için görev yaptıkları Gaziantep, Kilis’de doğdu, Ankara’da büyüdü.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2000 yılında mezun oldu.
2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir

İlk kez 2004 yılında “Uy Başımıza Gelenler” dizisi ile ekran karşısına geçerken Hakan Yılmaz, Başak Köklükaya, Aykut Oray, Nefise Karatay, Mustafa Üstündağ ile beraber rol aldı.

Beste Kökdemir Kimdir?

29 Ağustos 1993 tarihinde Sinop’ta doğup, büyüdü. İstanbul’ a gitme hayali kuran Beste Kökdemir, tercihlerinde hep İstanbul’u yazmış ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünü kazanıp, İstanbul’a gelmiş. Ayça Eren’in fotoğraflarını çekip internette çeşitli sitelerine koyması ile teklifler almaya başlamış.

Bir Çocuk Sevdim dizisinde ilk Beste Kökdemir’in oynayacağı kararlaştırılmış fakat son anda yapılan bir değişiklik ile diziye Gülcan Aslan ile devam edilmiş. Dans’ta yeteneği olduğunu belirten Beste Kökdemir, kendine çok güvendiğini ve ilerde hayalinin Oscar ödülünü almak olduğunu ifade etmiş. 12 yaşında sol koluna “Beni Hayata Döndür” yazılı bir dövme yaptırmış. Sağ bileğinde de “One Day” yazılı dövmesi bulunmakta. Çıplak Gerçek dizisindeki Hazal karakterini canlandıran Beste Kökdemir jenerikte çalan müziği de kendisi bestelemiştir.

Sadi Celil Cengiz Kimdir?

Sadi Celil Cengiz, 1 Şubat 1983 tarihinde Samsun, Çarşamba’da doğmuştur. Annesi Sevgi Cengiz, Çarşambaspor’un eski teknik direktörü Cemil Cengiz babasıdır. Çerkez asıllıdır. Ordu Fen Lisesi’nde 2 sene okuduktan sonra 3. Sınıfı Çarşamba Lisesi’nde okuyup mezun oldu. Sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Sinema ve Televizyon Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. 2007-2008 yıllarında personel asteğmen olarak askerliğini yaptı. KPSS’ye girerek aldığı puan ile Edirne Kapıkule Gümrük Muayene Müdürlüğü’nde gümrük memurluğu yaptı. Bir süre sonra filmlerde oynamak için görevinden istifa etti.Sadi Celil Cengiz, öğretmen Hilal Cengiz ile evlidir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler