Ana SayfaDizilerJet Sosyete'nin Final Tarihi Açıklandı

İlgili Postlar

Jet Sosyete’nin Final Tarihi Açıklandı

Star TV ekranının komedi dolu dizisi Jet Sosyete’nin başarılı oyuncusu, sosyal medya hesabında final yapacağı tarihi paylaştı. Güzel bir mesajla tarihi söyleyen Gülse Birsel ne yazdı? Detaylar haberimizde…

Jet Sosyete’nin Final Tarihi Açıklandı

Star TV ekranının komedi dolu dizisi Jet Sosyete tüm hızıyla devam ediyor. Jet Sosyete’nin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, Instagram hesabından dizinin sezon finali tarihini açıkladı. Dizi ekibi ile fotoğraf paylaşan Gülse Birsel samimi bir yazı yazarak sezon finalini duyurdu.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Birsel, dizi ekibi ile paylaştığı fotoğrafa, “Bu hafta çok acaip bir bölüm geliyor! Çekerken kah güldük kah yorgunluktan öldük, ama bomba oldu. Enis Arıkan yemek yarışması sahnesinde “insanı insana insanla anlatmak” yerine “oturduğu yerden, oturduğu yerle ocağı açıp ‘oturduğu yeri’ yakan” ilk oyuncu olarak tarihe geçti. Çekim hatalarında ilgiyle izleyeceksiniz. Anlatılmaz yaşanır! 294 bölüm sitcom çektim, böylesini görmedim!(Merak edenler için de, bu sezon finalinden bir önceki bölüm, sezon finalimiz 10 Haziran gecesi. E yaz geldi efenim.)” notunu düştü.

Gülse Birsel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler