Ana SayfaÜnlülerSurvivor'daki Alper Baycın cinayetindeki detaylar neler?

İlgili Postlar

Survivor’daki Alper Baycın cinayetindeki detaylar neler?

Survivor’daki Alper Baycın cinayetindeki detaylar neler? Survivor çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde olan Alper Baycın, öldürüldü. Acı haber herkesi yasa boğdu. Peki; cinayetin detayları neler? Alper Baycın neden öldürüldü? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Survivor çalışanı Dominik’te öldürüldü! Acun Ilıcalı açıkladı…

Her şeyden habersizdi

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında gerçekleşen Survivor yarışmasında kameraman olarak görev alan Alper Baycın, çekimler için Dominik Cumhuriyeti’ndeydi. Dün iş çıkışında sokakta her şeyden habersiz şekilde yürüyordu. Bir anda karşısına iki adam çıktı.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Direnişinin bedelini canıyla ödedi

Alper Baycın, karşısına çıkan adamları görünce şoke oldu. İki saldırgan, Alper Baycın’ın çantasını ve cep telefonunu gasp etmek istedi. Baycın, eşyalarını vermek istemedi. Saldırganlara direnen Alper Baycın, direnişinin bedelini acı bir son ile ödedi.

Hain saldırıda kalbinden bıçaklandı

Alper Baycın’a saldıran gaspçılar, eşyalarını gasp etmekte kararlıydı. Yaşanan boğuşma sırasında saldırganlar Alper Baycın’ı kalbinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile yere yığılan genç kameraman can verdi.

Kavuşmak için gün sayıyordu

Alper Baycın, henüz hayatının baharında, 24 yaşında, nişanlı ve mesleğinde önü açık olan bir gençti. Survivor için Acun Ilıcalı’nın ekibinde yer alıyor, kameramanlık yapıyordu. Aylardır, çekimler için Dominik Cumhuriyeti’nde, ailesi ve nişanlısından uzaktaydı. Survivor’ın bitmesine sayılı günler kalmıştı. Baycın, ailesi ve nişanlısına kavuşmak için gün sayıyordu. Ancak, acımasız saldırganlar tarafından gerçekleştirilen hain bir saldırıda hayatını kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler