Ana SayfaÜnlülerSurvivor çalışanı Alper Baycın'ın öldürülmesiyle sarsılan Acun Ilıcalı'nın son hali korkuttu!

İlgili Postlar

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın öldürülmesiyle sarsılan Acun Ilıcalı’nın son hali korkuttu!

Survivor çalışanı Alper Baycın’ın öldürülmesiyle sarsılan Acun Ilıcalı’nın son hali korkuttu! Survivor çekimleri için Dominik’te olan Alper Baycın’ın öldürülmesi, Acun Ilıcalı’yı derinden etkiledi. Acun Ilıcalı’nın yüzü, üzüntüden şişti. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Survivor çalışanı Dominik’te öldürüldü! Acun Ilıcalı açıkladı…

Survivor çalışanı Alper Baycın sokak ortasında öldürüldü

Dün Survivor adasında feci bir cinayet işlendi. Survivor ekibinde kameraman olarak görev alan Alper Baycın, sokak ortasında öldürüldü. Alper Baycın, iş çıkışında biraz sonra başına geleceklerden habersiz bir şekilde yolsa yürüyordu. Baycın’ı gözüne kestiren iki saldırgan, çantasını gasp etmeye çalıştı.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Kalbinden bıçakladılar

Alper Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgana direndi. Olay sırasında yaşanan boğuşmada Alper Baycın kalbinden bıçaklandı. Aldığı bıçak darbesi ile yere yığılan Alper Baycın, hayatını kaybetti. Nişanlı olduğu öğrenilen Alper Baycın’ın ailesi büyük acı yaşadı.

Acun Ilıcalı’nın üzüntüden yüzü şişti

Alper Baycın’ın vefat haberi, Acun Ilıcalı’yı da derinden etkiledi. Ilıcalı’nın, dün akşam yayınlanması gereken yeni bölüm Survivor’da yüzünün şiştiği görüldü. Onun bu halini görenler ne kadar büyük bir üzüntü yaşadığını gördü.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı yayını iptal etti

Acun Ilıcalı, Survivor’ın dün akşam yayınlanması gereken yeni bölümünü iptal etti. Ilıcalı, yayını iptal ettiğini duyurduğu yaptığı açıklamada “Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Alper Baycın Dominik’te öldürüldü

Alper Baycın, finaline sayılı günler kalan Survivor 2018’in çekimleri için Acun Ilıcalı’nın ekibinde yer alarak Dominik Adası’ndaydı. Dün, gasp dehşeti yaşadı. Gaspçılara direnen Baycın, saldırganlar tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler