Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, lüks cipini dolu yağışından korumak için öyle bir önlem aldı...

İlgili Postlar

Demet Akalın, lüks cipini dolu yağışından korumak için öyle bir önlem aldı ki…

Demet Akalın, lüks cipini dolu yağışından korumak için öyle bir önlem aldı ki… İstanbul’da yağması beklenen dolu, Demet Akalın’a önlem aldırdı. Lüks bir cipi olan Demet Akalın, aracını dolu yağışından korumak için öyle bir önlem aldı ki, görenler şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın dolu önlemi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Ulus’taki Kaya Müzik Stüdyosu’na gelirken görüntülendi. Lüks cipi yerine başka bir araç ile geldiği görülen Akalın, nedenini açıkladı. Demet Akalın, lüks cipini doludan korumak için başka bir araç kullandığını açıkladı.

Demet Akalın sonunda isyan etti: Minibüsleri devrilen arkadaşlarımız oldu!

Lüks cipini böyle korudu

Önceki gün İstanbul için meteorolojiden yapılan dolu yağışı uyarısını dikkate alan Demet Akalın, lüks cipinin dolu yağışından zarar görmemesi için kullanmamaya karar verdi. Akalın, onun yerine İlker Ayrık’ın sunumunu yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasından kazandığını daha az lüks aracı kullanmayı tercih etti.

Demet Akalın kimdir?

Bir şey olacaksa bu arabaya olsun

Demet Akalın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Dolu yağmadı ya, yağar diye cip ile çıkmadık. Kanal D’den kazandığım araba ile çıktım. Bir şey olacaksa da bu arabaya olsun.” dedi ve kahkahayı bastı.

Demet Akalın ve Okan Kurt kazanmıştı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 2014 yılında eşi Okan Kurt ile birlikte İlker Ayrık’ın sunumu ile ekranlara gelen “Ben Bilmem Eşim Bilir” isimli yarışma programının yılbaşına özel bölümüne katılmıştı. Yarışmada, o dönem evli olan İrem Derici – Rıza Esendemir, Ümit Besen – Emel Besen ve Keremcem – Seda Güven çiftleri ile birlikte yarışmışlardı. Demet Akalın ve Okan Kurt çift, diğer çiftlere fark atarak yarışmayı kazanmış ve lüks otomobil hediyesini kazanmaya hak kazanmıştı.

Okan Kurt kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler