Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı'nın mesaj krizi!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın mesaj krizi!

Hakan Sabancı’nın mesaj krizi! Merve Boluğur ile yaşadığı kısa süreli aşkla son günlerin en çok konuşulan ismi Hakan Sabancı, mesaj krizi ile gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Olayın perde arkasında neler var? Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı’nın aşk listesinde ilginç detay. Eski sevgili listesi şoke etti!

Hakan Sabancı’nin mesaj krizi

Sabancı ailesinin çapkınlıkları ile sık sık magazin gündeminde konuşulan ismi Hakan Sabancı, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Merve Boluğur ile aşk yaşamıştı. Sabancı, sadece on günde Merve Boluğur’u aldatmıştı. Haberlerin ayyuka çıkması ile bir de mesaj krizi yaşanmıştı.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Kızlara mesaj atmış

Hakan Sabancı’nın Instagram’dan kızlara mesaj attığı konusu aldı başını gitti. Sabancı’nın mesaj krizi hakkında Habertürk’ten Esin Övet bir yazı kaleme aldı. İşte Esin Övet’in o yazısı:

En son “Hakan Sabancı, Instagram hesabından birçok kişiye mesaj atıyormuş. Aman dikkat Hakan. Bunlar çok konuşuluyor, mesaj attığın kızlar sağda solda anlatıyor hatta mesajları gösteriyor. Yarın bugün ortalığa saçılır. Başın ağrır” diye yazdım. Tabii klasik, bu yazımdan sonra Hakan bana küstü. Oysa onun hayrına yapmıştım bu uyarıyı ama neyse ben alışkınım bu tarz küsmelere. Çok da önemli değil. Önemli olan Instagram’da mesaj hadisesi.

Bakın bu yazı biraz hatta fazlaca olay oldu. O gün kiminle karşılaşsam bana bu konuyu sordu. Birçok kişiden bu konuyla ilgili mesaj aldım. Hatta çok kişi “Bana da bilmem kimden mesaj geldi”, “Bana da ünlü bir erkekten mesaj geldi” diyor.

Bir mesajı yayınlayacağım. Daha net anlamanız için. Tabii ki gönderen kişinin adını gizledim. Ve tekrar ediyorum, beyler siz siz olun, dikkat edin derim. Yapmadığınız bir şeyi yapmışsınız gibi gösterilen bir dünyada, sosyal medyadan böyle korkmadan mesajlar atmak filan… Vallahi büyük lüks.

Hakan Sabancı yazımda “Hakan genç, yakışıklı, zengin ve soyadı Sabancı. Daha ne olsun? Yani bir erkekte olması gereken her şey var. Çoğu kadının istediği her şey toplanmış durumda” dedim. Birkaç kişi itiraz etti. Bana “Ne demek çoğu kadın? Yakıştıramadık size” dediler.

Siz bana yakıştıramıyorsunuz ama evlilik programlarını hiç izlemiyorsunuz galiba. Hiç kusura bakmayın hanımlar. Ben de bu cümleyi kurmak istemezdim ama maalesef öyle. Çoğu kadın bu özellikleri arıyor.

Hadi bunu da geçtim direkt “Evin var mı?”, “Araban var mı?”, “Evlenince çalışmam” deyip bir köşeye kuruluyorlar. Açın, izleyin programları. Daha ne diyeyim size? Üzgünüm. Ama bu böyle.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler