Ana SayfaKültür ve SanatMüzikPopçu Edis, Emina Jahovic'e Nefes Oldu!

İlgili Postlar

Popçu Edis, Emina Jahovic’e Nefes Oldu!

Geçtiğimiz haftalarda boşanan Emina Jahovic, müzik kariyerine ağırlık vermeye başladı. Sırbiztan’ın en popüler şarkıcılarından biri olan Jahovic, yeni şarkısı için Edis ile birlikte stüdyoya girdi. Detaylar haberimizde…

Emina Jahovic’in incecik beli şoke etti! Photoshop mu, aşk acısı mı?

Emina Jahovic kolları sıvadı

Emina Jahovic, geçtiğimiz haftalarda on yıllık eşi ve iki oğlunun babası Mustafa Sandal ile boşandı. Boşanmanın ardından, kendini çalışma hayatına veren Jahovic, yeni şarkısının çalışmalarına başladı.

Emina Jahovic Kimdir?

Emina Jahovic’ten Edis’e teklif

Ülkesi Sırbistan’ın en ünlü şarkıcılarından biri olan Emina Jahovic, kendini Türk müzik piyasasında da göstermek için kolları sıvadı. Emina Jahovic, Sırbistan’ın en ünlü bestecilerinden Darko Dimitrov’un imzasını taşıyan ‘Nefesim’ isimli şarkıyı, pop şarkıcısı Edis ile birlikte seslendirmek için Edis’e teklif götürdü.

Edis Görgülü kimdir?

Edis ve Emina Jahovic’ten ‘Nefesim’

Edis, Emina Jahovic’in teklifini kabul etti. Edis ve Emina Jahovic, yarı Sırpça, yarı Türkçe olan ‘Nefesim’ isimli şarkı için stüdyoya girdi. Üstelik, şarkının okumalarını tamamladılar. Edis ve Emina Jahovic’in birlikte düet yaptığı ‘Nefesim’ isimli single, önümüzdeki günlerde müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Single, Türkiye ve Sırbistan’da aynı anda yayına girecek.

Büyük sürpriz geliyor

Emina Jahovic, Edis ile birlikte çekilmiş fotoğrafını, sosyal medya hesabından “Büyük sürpriz geliyor.” notu ile paylaştı.

Çok umutlu

2012 yılında “Kimse Yo mu”, 2013 yılında da “Yakışmaz” isimli iki single çıkaran Emina Jahovic, beklediği ilgiyi görememişti. Jahovic, yeni singleden çok umutlu.

Emina Jahovic, geçtiğimiz haftalarda on yıllık evli olduğu eşi ve iki oğlunun babası ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan evliliğini noktalamıştı. Yıllardır Emina Sandal olarak tanıdığımız şarkıcı, şimdilerde Emina Jahovic olarak anılıyor. Emina Jahovic, ayrılık sonrasında kendini çalışma hayatına odakladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler