Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki tüm dikkatleri göbeğine topladı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki tüm dikkatleri göbeğine topladı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Kemer’de konser verdi. Tilki’nin göbeğine uyguladığı taş çalışması tüm dikkatleri göbeğine topladı. Şarkıcı Aleyna Tilki, konserde adeta göbek şov yaptı. Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’den Uyuşturucu Açıklaması!

Yoğun ilgiden izdiham yaşandı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Kemer’de gerçekleşen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne aldı. Aynı programda Aleyna Tilki’nin ardından Koray Avcı da sahne aldı. Ünlü şarkıcıların konserlerini izlemeye 14 bin kişi geldi. Yaşanan yoğun talep nedeni ile konser alanı olan stadyuma girmek isteyen birçok kişi kapıda kaldı.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki’den yazın ilk konseri

Konserde sahne alan ilk isim Aleyna Tilki oldu. Saat 21:00’de sahneye çıkan Tilki, ayağının tozuyla Amerika’dan döner dönmez sahneye çıktığını söyledi. Tilki, yaz konserlerinin Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali ile başladığını da belirtti. Aleyna Tilki, yaklaşık bir saat kadar sahnede kaldı.

Aleyna Tilki’nin göbeği dikkat çekti

Şarkılarına binlerce kişinin coşkuyla ve alkışlarda eşlik ettiği Aleyna Tilki, göbeğine uyguladığı büyük taşlı çalışma ile dikkat çekti. Tilki, adeta göbek şov yaptı.

Koray Avcı’ya yoğun ilgi

Aleyna Tilki’nin ardından sahneye Koray Avcı çıktı. Yoğun tezahürat eşliğinde sahneye çıkan Avcı, en sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi. Koray Avcı, yaklaşım üç saat konser verdi.

Aleyna Tilki’den uyuşturucu eleştirisine tepkili yanıt

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaki ilginç görüntüleri ile gündeme gelmişti. Bir sosyal medya kullanıcısının “Bu videoda uyuşturucu bataklığı görüyorum” şeklinde eleştiride bulunduğu Tilki’den yanıt gecikmedi. Aleyna Tilki’nin yorum sahibine yanıtı; “Ben de, hayatta asla dışarıdan takviye almadan doğal ve mutlu olmayacağım insancıklar görüyorum. Ne acı! Herhangi bir maddeye ihtiyaç duymadan doğal ve kaygısız olunabileceğini bilmeyen bir kitle var! Ne acı! Onlar, kendi iç kaynaklarını kendilerine yettiremeyenlerdir…” şeklinde oldu.

Geçtiğimiz aylarda 18 yaşına girip reşit olan Aleyna Tilki, yaz konserlerine başladı. Tilki, açılışı Kemer’de gerçekleşen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahneye çıkarak yaptı. Aleyna Tilki’yi binlerce kişi izlemeye geldi. Adeta bir izdiham yaşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler