Ana SayfaÜnlülerAfra ile Eray aşk tatilinde

İlgili Postlar

Afra ile Eray aşk tatilinde

Afra ile Eray aşklarını Bodrum’da yaşıyor. Çift tatil dönemini birlikte geçirmek isterken Bodrum’da objektiflere yakalandı.

Afra Saraçoğlu ile Eray Altay arasında aşk yaşandığına dair haberler gündeme uzun zamandan beri gelirken çiftin ilişki yaşadığı doğrulanmıştı. Şimdi ise çiçeği burnunda sevgililer Bodrum’da birlikte tatil yapıyor.

Dizi setinden gerçek yaşama

Afra Saraçoğlu ile Eray Altay aşkı dizi setinde başladı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, sette çalışma sırasında yönetmen yardımcısı Eray Altay ile görüşmeye başladı. İkili birlikte aşka yelken açarken bu olay tatsız bir gelişme ile devam etmişti. Flörtün ortaya çıkması ile birlikte Eray Altay ekipten çıkarılmıştı. Daha sonra öğrenilen bilgilerde ise aynı dönemde dizinin yönetmeni Gökçen Usta’nın kardeşi ile Altay arasında bir ilişkinin olduğu öğrenilmişti.

Birlikte jet-ski’ye binen çift, Bodrum’un serin sularında aşk keyfi yaşıyor. Objektiflere oldukça samimi ve rahat görüntüler veren çift, sosyal medyadan da tatil fotoğraflarını paylaşıyor. Altay’ın hesabından paylaşılan fotoğraf şöyle;

https://www.instagram.com/p/BkCveYMhoSn

Afra Saraçoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler