Ana SayfaÜnlülerBurak Kut'tan olay açıklama: Kucağıma oturmaya çalışan kadınlar...

İlgili Postlar

Burak Kut’tan olay açıklama: Kucağıma oturmaya çalışan kadınlar…

Ünlü şarkıcı Burak Kut, yeni bir taciz açıklaması ile gündeme geldi. Kadınların da erkekleri taciz ettiğini ifade eden Burak Kut, bu açıklamasında iddiasını vurguluyor. İşte detaylar…

Burak Kut’tan Çok Konuşulacak İtiraf: Defalarca Taciz Edildim

Burak Kut’tan taciz açıklaması

Burak Kut, geçtiğimiz haftalarda erkeklerin de kadınlar tarafından taciz edildiğini ifade ettiği bir açıklama ile gündeme gelmişti. Burak Kut, konu hakkında Habertürk’ten Esin Övet’e yeni bir açıklamada bulundu.

Burak Kut kimdir?

İşte Burak Kut’un olay yaratacak o açıklamaları:

“Erkekler de tacize uğruyor” diye bir açıklama yaptın.

Kız arkadaşımın yanında taciz edildim

Evet. Talat Bulut olayını bilmeden konuştum aslında ama tacizin kadına yapılanı asla affedilmez. Ben bu röportajda konuşamayacağım kadar çok şey yaşadım. Kız arkadaşımın yanında. Üstelik taciz eden kişinin yanında kendi erkek arkadaşı da vardı. Böyle sapkınlıkların arasında kaldığım oldu. İlk zamanlar çok bocalıyordum.

Masaların altından çıkıp kucağıma oturmaya çalışan kadınlar olurdu

Hatta hemcinslerim tarafından da çok tacize uğradım. Ben gergin, ürkek bir çocuktum. Bir de 20’li yaşlarda olunca çözemedim. Çok çılgın bir şey gerçekten. Kulüpte masaların altından çıkıp kucağıma oturmaya çalışan kadınlar olurdu. Tabii o durum beni çok rahatsız etti.

Bu konuda her zaman kadının yanındayım

Sorunca anlattım ama bir kadına edilen tacizle bir tutulamaz, tekrar ediyorum. Ben bu konuda her zaman kadının yanındayım. Ve yeni şarkılardan biri de kadına şiddeti anlatıyor.

Burak Kut, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: Erkekler de taciz ediliyor ama çok konuşulamıyor. Eskiden evinden kaçıp kapıma dayanan kadınlar oldu.Bir kızı evine geri götürüp ailesinden dayak yeme tehlikesi atlatmışlığım bile oldu, babası beni odunla kovaladı. Bir psikolog arkadaşım bana, “Burakcığım, seninle ilgili takıntı geliştiren hastalar var” demişti. Akşamları sanal olarak sofralarında olduğumu düşünüyor, sofraya bir tabak daha koyup, “Burakcığım sen de alır mısın?” diyorlarmış. Duvarındaki resmim yırtılınca sinir krizi geçirenler… Konserlerde defalarca elle taciz edildim. Tutkulu bir kadın hayran kitlesine sahibim. “Kimbilir kaç kadınla ilişkiye girmişsindir?” diye çok soruldu bana. Konserlerdeyken hayranlarımla münasebetim olmamasına özen gösterdim. Sizi izlerken eriyen insanlar var. “Bu kadar abartmayın, hayranlık geçici” dediğim çok kardeşim vardır. Bakış açım bu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler