Ana SayfaDedikoduBurak Kut'tan Çok Konuşulacak İtiraf: Defalarca Taciz Edildim

İlgili Postlar

Burak Kut’tan Çok Konuşulacak İtiraf: Defalarca Taciz Edildim

Son zamanlarda magazin gündeminde taciz konusu dolanıyor. Bütün ünlüler bu konu hakkında fikirlerini söylerken ünlü şarkıcı Burak Kut’ta bir itirafta bulundu. Burak Kut, “Konserlerimde defalarca taciz edildim” dedi.

Burak Kut’tan Çok Konuşulacak İtiraf: Defalarca Taciz Edildim

Burak Kut Kimdir?

Son zamanlarda magazin gündeminde taciz konusu dolanıyor. Bütün ünlüler bu konu hakkında fikirlerini söylerken ünlü şarkıcı Burak Kut’ta bir itirafta bulundu. Burak Kut, “Erkekler de taciz ediliyor ama çok konuşulamıyor. Eskiden evinden kaçıp kapıma dayanan kadınlar oldu.Bir kızı evine geri götürüp ailesinden dayak yeme tehlikesi atlatmışlığım bile oldu, babası beni odunla kovaladı. Bir psikolog arkadaşım bana, “Burakcığım, seninle ilgili takıntı geliştiren hastalar var” demişti.

Akşamları sanal olarak sofralarında olduğumu düşünüyor, sofraya bir tabak daha koyup, “Burakcığım sen de alır mısın?” diyorlarmış. Duvarındaki resmim yırtılınca sinir krizi geçirenler… Konserlerde defalarca elle taciz edildim. Tutkulu bir kadın hayran kitlesine sahibim. “Kimbilir kaç kadınla ilişkiye girmişsindir?” diye çok soruldu bana. Konserlerdeyken hayranlarımla münasebetim olmamasına özen gösterdim. Sizi izlerken eriyen insanlar var. “Bu kadar abartmayın, hayranlık geçici” dediğim çok kardeşim vardır. Bakış açım bu.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler