Ana SayfaDedikoduKibariye'ye Bir Şok Daha!

İlgili Postlar

Kibariye’ye Bir Şok Daha!

Ayşe Özyılmazel, Kibariye’ye ateş püskürdü: Acilen terk et o kocayı

Kibariye’nin adı magazin gündeminde anılmaya devam ediyor. Eşinin borç ve aldatma haberleri ile uzun süre konuşulan Kibariye herkesi şaşırtan bir hareket yaparak eşini affetmişti. Kibariye eşini affedip, tatile çıktıktan sonra çevreden bir sürü eleştiri almıştı.Fakat bununla bitmedi. Kibariye bir şok daha yaşadı. Detayları haberimizde…

Aldatıldı… Kibariye boşanıyor mu? Sonunda açıkladı!

Kibariye’ye Bir Şok Daha!

Kibariye kimdir?

Kibariye geçtiğimiz hafta magazin gündemine ihanet ve borç haberleri ile gelmişti. Zor günler yaşayan ve adı bu tür olaylara karışan Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık onu bir kadınla aldatmış ve bu uzun süre konuşulmuştu. Kibariye’yi ise herkes boşanır olarak beklerken ünlü şarkıcı eşini affetmiş ve birçok eleştiri almıştı. Kibariye bir şokta ailesinden yedi.

Kibariye eşini affetti!

İhanet dedikodularının ardından eşi Ali Küçükbalçık’la İzmir’e tatile giden Kibariye’nin “Kocam bana ne zaman seni istemiyorum der, ben o zaman kaçar giderim” sözlerinin ailesini kızdırdığı öğrenildi. Barışma kararını onaylamayan ailesi, Kibariye ile görüşmeyi kesti. Usta sanatçı Kibariye’nin annesi Makbule Tokmak yaşanan bu olaylarla alakalı Sözcü’den Ömercan Altay’a konuşmuştu: “Ben hiç bir şey bilmiyorum. Hastayım uğraşamam onlarla. Bu konulara beni dahil etmeyin olur mu annecim” ifadelerini kullanarak kibar bir şekilde kızı Kibariye hakkında yöneltilen sorulara yanıt vermek istemediğini belirtmişti.

İhaneti Affeden Kibariye, Eşine Doğum Günü Sürprizi Yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler