Ana SayfaDedikoduBüyük Skandal! Hazım Körmükçü Nişanlısının Yüzünü Kan İçinde Bıraktı

İlgili Postlar

Büyük Skandal! Hazım Körmükçü Nişanlısının Yüzünü Kan İçinde Bıraktı

Ünlü oyuncu Hazım Körmükçü çok konuşulacak bir skandala imza attı. Evlilik hazırlıkları yaptığı Zeynep Tandoğan’a şiddet uyguladığı konuşulan Hazım Körmüşçü sosyal medyadan oldukça tepki aldı. Peki, Zeynep Tandoğan ne açıklama yaptı? Skandal’ın detayı haberimizde…

Hazım Körmükçü Nişanlısının Yüzünü Kan İçinde Bıraktı

Oyuncu Hazım Körmükçü ile spiker Zeynep Tandoğan’ın ilişki büyük bir skandal ile sona erdi. İkilinin nikah masasına oturmasına sayılı günler vardı ki, Zeynep Tandoğan’ın sosyal medya paylaşımı herkesi ayağa kaldırdı. Hazım Körmükçü, 14 yıllık evliliğini bitirmesinin ardından Zeynep Tandoğan ile ilişki yaşamaya başlamış ve mutlu bir beraberlik sürdürmüşlerdi. Çift bu ilişkiyi evliliğe taşımaya karar vermiş, 30 Mayıs tarihinde nikah günü almışlardı. Fakat, nikah şahitleri Aziz Yıldırım’ın kongresine katıldığı için gelememiş ve nikah ileri bir tarihe ertelenmişti.

Yeni tarih için gün sayan ikilinin ilişkisi şiddet nedeni ile sona erdi. Açıklama yapan Tandoğan, “Hazım TRT ile bir iş için anlaştı ve İzmir’e yerleşmeye karar verdi. Ve bunları yaparken bana bir şey sormadı. Tartışma bu nedenle çıktı ve beni bu hale getirdi. Biz tanıştığımız zaman Hazım maddi manevi bitik durumdaydı. Ona manevi ve maddi anlamda destek sağladım. Benim sayemde ayağa kalktı” dedi. Artık ilişkilerinde geri dönüş olmadığını da belirten Tandoğan, “Benim için telafi edilemeyecek bir yara. Delikanlıysa, adamsa evden çıkıp gitseydi, bunu yapmaya hakkı yoktu. Nikah yapıp eylül ayında da düğün yapacaktık. Bu olaydan sonra geri dönüş yok artık. Ne nikah, ne düğün bitmiştir” diye konuştu.

Zeynep Tandoğan’ın Instagram Hesabından Yaptığı Açıklama;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler