Ana SayfaDedikoduAyşe Özyılmazel, Kibariye'ye ateş püskürdü: Acilen terk et o kocayı

İlgili Postlar

Ayşe Özyılmazel, Kibariye’ye ateş püskürdü: Acilen terk et o kocayı

Ali Küçükbalçık’ın yapmış olduğu aldatma ve haciz olaylarından sonra Kibariye’ye uyarı! Ayşe Özyılmazel, Kibariye’ye ateş püskürdü: Acilen terk et o kocayı

Neler Olmuştu?

Ali Küçükbalçık, Kibariye’yi aldattığı iddiaları ile gündemimiz sarsılmıştı. Aldatma ve haciz haberleri ile sarsılan şarkıcı Kibariye, 37 yaşındaki eşini affederek tatile çıkmışlardı. Ali Küçükbalçık’ın Kibariye’yi Lübnanlı spor hocası olduğu söylenen Doha Elenouty ile aldattığı iddia edilmişti. Daha sonra Doha’nın hamile kaldığını ve maddi olarak zor bir döneme girdiğini söyleyen Ali Küçükbalçık, Kibariye’ye 10 milyon lira kaybettirmişti. Daha sonra olayların sonucunun Boşanma olacağını düşünürken Kibariye, kocasını affettiğini söylemişti. Kibariye bu olayla ilgili şöyle bir açıklama yapmıştı: “Kızım ve eşim ile evimdeyim. Yuvama sahip çıkıyorum. Kimse mutluluğumuza dokunamaz. Ben bu iddialara inanmıyorum. Önemli olan aşkımız” dedi.

Ayşe Özyılmazel’den sert sözler

Günaydın yazarı Ayşe Özyılmazel, Kibariye’nin içinde olduğu durum hakkında şunları söyledi: Biz kadınların, aldatılınca önce ve yalnızca karşıdaki kadını suçlama halimiz ne kadar doğru bir alışkanlık, üzerinde düşünmek lazım. Yahu senin kocanın alnına silah mı dayadı o kadın? Senin kocanın aklı, fikri, kararı yok mu? Senin kocan, yoldan çıkmaya yatkın, nereye çekilirse oraya gidecek karakterde biri mi? Öyleyse acilen terk et o kocayı.

Kibariye Kimdir?

Bilinen sahne ismi ile Kibariye ya da gerçek ismi ile Bahriye Tokmak, 10 Ağustos 1960 yılında Manisa Akhisar’da Kapaklı köyünde dünyaya geldi. Annesi Makbule hanım, babası ise Doğan beydir. Dokuz çocuğu olan ailesinin ilk çocuğudur. Pamuk ve tütün toplayarak kıt kanaat geçinen ailesinin maddi imkansızlıkları yüzünden hiç okula gidememiş. Küçük yaşlarda Akhisar’da bir gazinoda şarkı söyleyen Kibariye, Akhisar’da yaşayan Enver Düzay isimli bir müzisyen tarafından keşfedildi. Önceleri İzmir sahnelerinde şarkıcılık yaptı. Ardından Turgut Akyüz tarafından İstanbul’da Stardust gazinosunda sahne alması sağlandı. Bu, Kibariye’nin hayatının değişmesine neden oldu.

Devamı için; Kibariye kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler