Ana SayfaÜnlülerAldatıldı... Kibariye boşanıyor mu? Sonunda açıkladı!

İlgili Postlar

Aldatıldı… Kibariye boşanıyor mu? Sonunda açıkladı!

Aldatılma haberleri ile gündeme gelen Kibariye, boşanma kararı mı aldı? Eşi Ali Küçükbalçık tarafından Lübnanlı bir kadın ile aldatıldığı konuşulan Kibariye, iddiaların ardından boşanmaya mı karar verdi? Kibariye, aldatma iddialarının ardından ilk kez sessizliğini bozdu. Detaylar haberimizde…

Kibariye’nin Aldatıldığı İddia Edilen Kadın Konuştu!

Kibariye’den boşanma açıklaması

Sempatik ve sevecen tavırlarının yanı sıra müzik dünyasının en güçlü seslerinden biri olan Kibariye, son günlerde aldatılma ve haciz iddiaları ile gündeme geliyor.  Kendisinden 20 yaş küçük Ali Küçükbalçık ile evli olan ve ünlü şarkıcı Kibariye, ayyuka çıkan iddialar hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Kibariye’ye ikinci darbe: İhanet ve hacizin ardından ikinci büyük darbeyi de yedi!

İşte Kibariye’nin aldatılma, boşanma ve haciz konusundaki açıklamaları:

Benim kimseye borcum yok. Beni herkes tanır, kimsenin parasının üzerine yatacak bir kadın değilim. Dönerci dükkanından alacağı olduğunu söyleyen çalışanlar, niye parayı benden istiyor? Ben o dükkana bir tek gün gittim, o da açılışında.

Kibariye kimdir?

Ali’nin kumardan, ticari hayatından borçları olabilir. Oynamıştır, geçti bitti… O benim kocam. Para yine kazanılır. Ama ailede sağlık, huzur ve mutluluk hepsinden önemlidir. Bu yüzden ihanet olayını düşüneceğim.

Bilmem ne kadınlar için ben yuvamı yıkmam… Her şeye göğüs gererim. Lübnanlı dediğiniz kadını tanımıyorum. Ben gözümle görmedim, kocamı yakalamadım. Sizlerden öğreniyorum ihanet haberlerini. Ama bu benim için para puldan daha önemli meseledir.

Kibariye’nin aldatıldığı iddia edilen kadından ilk açıklama

Ali Küçükbalçık’ın eşi Kibariye’yi aldattığı iddia edilen Lübnanlı Doha Elenouty isimli kadın, bir televizyon programına konuşarak aldatma iddiaları hakkında açıklama yaptı. Elenouty, “Ali Bey ile duygusal anlamda hiçbir bağım yok. Sadece dostane bir ilişkimiz var. Hamile olduğum da yalan. Ali Bey, Kibariye Hanım’ı çok seviyor.” diye konuştu.

Kibariye’nin Aldatıldığı İddia Edilen Kadın Konuştu!

Spor hocası olduğu ortaya çıkan Lübnanlı Doha Elenouty’ın, ünlü şarkıcı Kibariye ve Ali Küçükbalçık’ın fazla kilolarından kurtulmak isteyen kızları Birgül’e spor yaptırmak için Ataşehir’de bulunan evlerine gittiği, Birgül ile 20 gün pilates çalışan Elenouty’ın evde olduğu saatlerde Kibariye’nin de evde olduğu iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler