Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay isyan etti: Temizlik imandan gelir!

İlgili Postlar

Orhan Gencebay isyan etti: Temizlik imandan gelir!

Deodorant reklamı ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Orhan Gencebay, yapılan eleştirilere daha fazla sessiz kalamadı. Gencebay, eleştirilere “Temizlik imandan gelir” ifadelerine yer verdiği bir açıklama ile tepki gösterdi. İşte detaylar…

Orhan Gencebay’ın Otobüste Deodorant Reklamı! Sosyal Medyada Olay Oldu…

Usta sanatçı Orhan Gencebay, bir deodorant reklamında rol aldı. Reklamda, bir halk otobüsüne bindi ve koltuk altı terleyerek kokan bir gence reklamını yaptığı deodorantı tavsiye etti. Gencebay, reklamın yayınlanmasının ardından sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. Orhan Gencebay’a sosyal medyada yapılan eleştirilerden bazıları şu şekilde:

Orhan Gencebay kimdir?

Reklamı yaptı, rakip markalar daha çok satsın diye…

Orhan Gencebay’ı deodorant reklamında gördüm. Olur da Kenan Işık bir gün uyanırsa, nasıl açıklarız dediğimiz bir olay daha.

Bir deodorant reklamıyla batırdın be Orhan Gencebay…

Orhan Gencebay’a deodorant reklamının, ona kaderinin bir oyunu olduğunu söylemek lazım şimdi.

Deodorant reklamına yakışmadın sanki Orhan Baba. Senin ağırlığına uymadı gibi. Tabi bize soracak değildin de…

Orhan Gencebay’dan deodorant reklamı isyanı: Temizlik imandan gelir!

Deodorant reklamı ile eleştirilere maruz kalan sanatçı Orhan Gencebay, dün akşam hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte Etiler’de basın mensuplarının objektifine yansıdı. Eleştiriler hakkında konuşan Gencebay, “Bizim dinimizde çok önemli bir kelime vardır. ‘Temizlik imandan gelir’ der ve camimize girerken çok temiz olmalıyız. Abdest alırken çok temiz olmalıyız. Burada vurgulamak istediğim, mizahi bir yolla temizliğin önemiydi.” şeklinde açıklama yaptı.

MESAM’la ilgilenmiyorum

Açıklamasında; kurucusu olduğu MESAM başkanlığı görevini bırakmasının ardından Arif Sağ tarafından ağır eleştirilere maruz kalması konusunda da konuşan Orhan Gencebay, “MESAM’la ilgili kesinlikle ilgilenmiyorum. Bakanlığımız geçici yönetim kurulu atadı o yönetim kurulu 3 aydan beri genel kurulu hazırlıyor. Orada benim müdahalem kesinlikle yok.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler