Ana SayfaÜnlülerİşte Seren Serengil'in gelinliği!

İlgili Postlar

İşte Seren Serengil’in gelinliği!

Seren Serengil ve Yaşar İpek, sonunda evlendi. Önümüzdeki ay evleneceklerini açıklayan ve hedef şaşırtarak sürpriz şekilde nikah masasına oturan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, Fransa’da nikah masasına oturdu. Seren Serengil, gelinlik tercihi ile büyüledi. İşte Seren Serengil’in gelinliği…

Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten ilk nikah paylaşımı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek evlendi

Haziran ayının sekizinde evlenmeleri beklenen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, çıktıkları Fransa tatilinde sürpriz yaparak nikah masasına oturdu. Hedef şaşırtan ünlü çift, sessiz sedasız evlendi.

Seren Serengil kimdir?

Nikahın ardından ilk sosyal medya paylaşımını yapan Seren Serengil’in gelinliği göz kamaştırdı.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil’in gelinliği

Seren Serengil ve Yaşar İpek aşkı

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlamıştı. Zaman zaman zor günler geçiren ünlü çift, sürpriz şekilde nikah masasına oturdu. Seren Serengil, Yaşar İpek ile aşk yaşadığını, cezaevine girmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklama ile ilan etmişti: Herkese teşekkür ettim seni unuttum. Erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı. Unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı, dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! Benim için savaşacak benimle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bugün seni benim hakkımda birilerinin televizyonda atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm. Kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm. Sana ne bir kahve yapmışlığım var, ne vermiş olduğum bir emek. Kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek, ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın. Kötü günde ne kadar iyi geldin, hoş geldin.

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, Nisan ayının sonunda gerçekleştirdikleri muhteşem bir tören ile nişan yüzüklerini takmıştı. Törene, sadece yanında olmasını istediği sevdiklerini davet eden çiftin nişan törenine, 200 kişilik davetli grubu katılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler