Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Yaşar İpek'ten ilk nikah paylaşımı!

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten ilk nikah paylaşımı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti evlendi. Fransa’da nikah masasına oturan ünlü çiftin nikahından ilk poz, Seren Serengil’den geldi. Sürpriz nikahın detayları haberimizde…

Son Dakika: Seren Serengil ve Yaşar İpek Evlendi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek evlendi

İlişkilerinde inişli çıkışlı anlar yaşayan, zor zamanları birlikte göğüsleyen, mutluluklarını her daim gözler önüne seren Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, sonunda evlendi. Sekiz Haziran günü evlenmeleri beklenen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, sürpriz yaparak çıktıkları Fransa tatilinde nikah masasına oturdu.

Seren Serengil kimdir?

Hedef şaşırttılar

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, önümüzdeki ayın sekizinde evleneceklerdi. Açıklanan bu tarihi bekleyenler büyük bir sürpriz yaşadı. Fransa tatiline çıkan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, tatili evlilik fırsatı olarak değerlendirdi ve nikah masasına oturdu.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nikahından…

Seren Serengil, Yaşar İpek ile nikahından ilk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Nikah defterine imza atarken çekilen pozunu Instagram hesabından paylaşan Serengil’in mutluluğu yüzünden okunuyordu.

İşte Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin nikahından ilk poz…

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişanı

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, Nisan ayının sonunda görkemli bir törenle nişan yüzüklerini takmıştı. Ünlü çiftin nişan törenine, Yaşar İpek’in ailesi katılmamıştı. Nişanın ardından ayyuka çıkan dedikodular neticesinde konu hakkında açıklama yapan Seren Serengil, “Annem ve ölmüş babam için iftiralar atan bir magazin sayfasının Yaşar’ın kız kardeşinin olduğunu öğrendim. Yine aynı kişi benim mahkemelik olduğum süreçte karşı tarafta yer aldı. Ölmüş babam için çok ağır şeyler yazdılar. Çok üzülmeme rağmen Yaşar için affettim, elimden geldiğince yakın davrandım. Sonra Yaşar ile küçük bir ayrılık yaşadım o aralar aynı haberler çıkmaya devam etti. Beni hapse atan kadınla birbirlerine yorumlar yapıp, gülücükler atıyor hala. Yaşar’ın da ağırına giden durum nasıl bunları yapabildiği!.. Artık aile olduğumuz için çok kırıldım. Biz Yaşar ile ayrıldığımızda annem bana kızdı yapma aklını başına devşir dedi ama Fatoş Abla’dan böyle bir söylem duymadım. Nört kaldı ve bu benim zoruma gitti.” şeklinde açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler