Ana SayfaÜnlülerUyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel'in ilk ifadesi ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel’in ilk ifadesi ortaya çıktı!

Rapçi Ezhel olarak tanınan Sercan İpekçioğlu, dün şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği gerekçesi ile tutuklanmıştı. Herkesi şoke eden olayın ardından, Ezhel’in ilk ifadesi ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Rapçi Ezhel Uyuşturucuyu Özendirmekten Tutuklandı!

Rapçi Ezhel neden tutuklandı?

Rap şarkıları dillerden dillere dolanan, Ezhel olarak tanıdığımız Sercan İpekçioğlu, şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiası ile dün tutuklanmıştı. Daha önce de aynı suçlama ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafınca gözaltına alınan, adli kontrol ile serbest bırakılan Ezhel, yeni şarkılarında da benzer ifadelere yer verdiği gerekçesi ile dün tutuklandı.

Ezhel kimdir?

Cezaevine gönderildi

Kadıköy’de düzenlenen operasyon ile gözaltına alınan Ezhel, emniyetteki sorgusunun ardından yapılan işlemler neticesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunların suç olduğunu bilmiyordum

Ezhel’in emniyetteki ifadesinde; “Müzikle uğraşıyorum. Youtube kanalında paylaştığım şarkılarda ve sosyal medya hesaplarımda kullandığım kelimeler ve fotoğrafların suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım.” dediği iddia edildi.

Ünlü isimlerden Ezhel’e destek

Ezhel’in tutuklanma haberinin ardından ünlü isimlerden destek mesajları geldi. İşte ünlü rapçi’ye destek veren ünlü isimlerin o mesajları:

Anıl Acar (Gazapizm): Bugüne kadar Türkiye’deki hiç bir rap sanatçısının taciz , tecavüz , uyuşturucu satıcılığı, gasp, çocuk istismarı gibi suçlardan dosyası yok. Genç arkadaşlarımız şu duruma özenebilirlerse hiç fena bir ülke olmayız

Anıl Piyancı: Bugün Ezhel’in Müptezhel albümü 1 yaşında, hep kutlayalım kanka 1 yıl olunca diyordu,başardık olum diyordu ! Nasip olmadı… Ama başardın kanka çok fena başardın… Şu gün bunun en büyük kanıtıdır !

Ceza: Şiddet dolu, ahlak yoksunu yayınlar ve insanlar özgürken bu hiç olmadı.

Güliz Ayla: Gerçek hayatta tecavüzcüler, katiller, hırsızlar serbest dolaşıyorken, tamamen kurgusal laflar sebebiyle bir sanatçının hapse atılmasını anlayamıyorum.

Koray Avcı: MÜZİĞİ SUSTURAMAZSINIZ!

Hayko Cepkin: Şarkı da mı söylemeyaaah #ezhel #FreeEzhel Ben istediğim sözü yazar, sen anladığın kadarını dinlersin. Ben istediğim gibi yaşar, sen yaşayamadığın kadarını izlersin.

Rap dünyasının önemli isimlerinden biri olan Ezhel, kliplerinde uyuşturucu kullanımına özendirme gerekçesi ile düzenlenen operasyon neticesinde gerçekleştirilen işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ezhel’e ünlü isimlerden tam destek geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler